• DOLAR 32.52
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2426.31
  • ...
Malatyalılardan Hazreti Adem'e hakaret eden sözde sanatçıya suç duyurusu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yoğun yağar kar yağışı altında Malatya Adliye Sarayı önünde bir araya gelen vatandaşlar basın açıklaması yaptı.

Kitle adına basın açıklamasını okuyan Hamza Atlı, dış mihrakların ipini tuttuğu saldırganların; her fırsatta İslam'a olan kinlerini kustuklarını, Müslümanların sessizliğinden faydalanarak dini değerlere saldırma cesaretini gösterdiklerini söyledi.

 

"Sessizliğimizden faydalanarak dini değerlerimize saldırma cesareti gösteriyorlar"

İslam düşmanlarına tepki vermek amacıyla bir araya geldiklerini kaydeden Atlı, "Malatya'mıza lapa lapa rahmetin yağdığı bugünde, burada toplanma sebebimiz; İslam'a düşman olan zihniyete ve onun taraftarlarına tepki amaçlıdır. Sezen Aksu adındaki sözde sanatçı ve yeni albümündeki şarkı sözleri kamuoyunca malum. Hazreti Adem (Alehhisselam) ve Hazreti Havva validemize alenen hakaret eden bu şahsa karşı sessiz kalamazdık. Dış mihrakların ipini tuttuğu saldırganlar her fırsatta İslam'a ve Müslümanlara olan kinlerini kusuyor, bizim sessizliğimizden faydalanıp dini değerlerimize saldırma cesareti gösteriyorlar." diye belirtti.

"Dini değerlerimizin aşağılaması Müslümanım diyen herkesi rahatsız etmeli!"

Atlı, "Minik Serçe lakaplı kuzgunun ve benzeri yol arkadaşlarının, dini değerlerimizi aşağılaması 'Müslümanlık iddiası taşıyan herkesi' rahatsız etmeli! Böylesi bir durumda sıcak yuvamızda oturamazdık. Yarın ahirette bunun hesabı sorulursa en azından tepkimizi dile getirmiş olmanın mazereti ile buraya toplandık. Gelen, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğumuz dilekçemizi savcılığa teslim edeceğiz." diye kaydetti.

"Haddi aşanlara, hukuki yoldan hadlerini bildirmek için buradayız"

"Demek ki Hazreti Âdem ve Hazreti Havva ile uğraşan sadece şeytan değilmiş!" diyerek açıklamasına devam eden Atlı, sözlerini şöyle sürdürdü:

Şeytana yol arkadaşlığına soyunmuş, kalpleri kararmış, insan görünümündeki mahluklar da maalesef insanlığın atası, ilk Peygamber olan Hazreti Âdem Aleyhisselam ile onun yol arkadaşı, validemiz Hazreti Havva'ya dil uzatma cüreti gösteriyorlar. Biz inananların, böylesi hakaretlere sessiz kalması beklenemez. Maalesef Minik Serçe ve benzeri odaklar bizlerin suskunluğundan, Müslümanların pusmuşluğundan cesaret alıp değerlerimize saldırıyorlar. Bizde bu haddi aşanlara, hukuki yoldan hadlerini bildirmek, tepkimizi dile getirmek için bu basın açıklamasını tertip ettik. Zira dinimiz bir yanlış görürsek onu elimizle, olmadı dilimizle, ona da güç yetiremezsek kalbimizle buğzetmemizi emreder! Allah haddi aşanları sevmez... Bugün milyarların değeri olan Hazreti Âdem ile Hazreti Havva validemize saldıranlar bu milyarlara saldırmışlardır. Değerlerimize saldıranlara sessiz kalmadık, kalmayacağız. Nefretle kınıyoruz. Konunun takipçisi olacağımıza söz veriyoruz.

Sözde sanatçı Sezen Aksu, bir şarkı sözünde insanlığın atası ve ilk Peygamberimiz olan Hazreti Adem ile eşi Hazreti Havva validemize hakaret etmiş ve başta Diyanet İşleri Başkanlığı olmak üzere birçok kesim kendisine tepki göstermişti. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir