• DOLAR 32.319
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2292.318
  • ...
Manisa`da kaçakçılara üç ayrı baskın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MANİSA - Turgutlu ilçesinde Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Mardin Kızıltepe Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince yapılan baskınlar neticesinde Turgutlu ilçesinde, 2 ayrı adreste yapılan aramada 4 kilo 162 gram esrar ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak M.K. isimli şahıs gözaltına alındı. Sevk edildiği mahkemece denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakıldı.

Turgutlu ilçesinde, çeşitli markalarda 20 bin 600 paket kaçak sigara ve 680 gram gelen esrar ele geçirildi. İ.D. , H.D. , Ş.K. , H.Ö. , N.Ç. , M.R. , N.A. isimli şahıslar gözaltına alındı. Ş.K., H.Ö., N.Ç., M.R., N.A. isimli şahıslar ifadeleri alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İ.D ve H.D isimli şahıslar ise, mahkemeye sevk edildi.

Ahmetli ilçesinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonunda yapılan incelemelerde 2 milyon 597 bin 764 litre kaçak akaryakıt sattığı tespit edildi. Akaryakıt istasyonu mühürlenerek, faaliyetten men edildi. İstasyonda bulunan 5 bin 730 litre Motorine el kondu. Akaryakıt firmasıyla bağlantılı olarak Balıkesir, Aydın, Denizli, İzmir, Afyon, Kütahya, Bolu illerinde bulunan istasyonlarda yapılan denetimlerde 9 akaryakıt istasyonu daha faaliyetten men edildi. Toplam 24 bin 840 litre Motorine el kondu. Kaçak akaryakıtla ilgili olarak gözaltına alınan M.D., V.D., A.T., M.Ö., A.K., H.Ç., M.T., Ö.V., ve E.G isimli şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
(Ramazan Sındıraç - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir