• DOLAR 32.6
  • EURO 34.776
  • ALTIN 2520.753
  • ...
Cübbeli Ahmet'ten Ali Babacan'a sert gönderme
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Babacan'ın Sezen Aksu'ya yaptığı desteğe tepki gösteren Cübbeli Ahmet Hoca Hz. Adem ve Hz. Havva'nın insanlığın ilk atası olmasına atıfla "Bugün rey için ana babasını satanlar yarın yönetime gelseler düşünün neleri satarlar?" eleştirisinde bulundu.

Cübbeli Ahmet Hoca bugün sosyal medya hesabından şunları söyledi: "Ali Babacan'ın, Sezen Aksu'nun Peygamber Atamıza ve Kıymetli Annemize yaptığı hakâreti fikir özgürlüğü çerçevesinde savunan tweeti çok mânîdârdır. Buna ancak şu yorumu yapabiliyorum; Bugün rey için ana babasını satanlar yarın yönetime gelseler düşünün neleri satarlar?!

Rabbimizin kelâmına mazhâr olmuş bir Nebiyy-i Zî-Şân'ın haysiyetini korumayanların artık korunacak bir îtibarları kalmamıştır."

ALİ BABACAN NE DEMİŞTİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Sezen Aksu'nun hadsiz şarkısına sosyal medyada destek vermiş ve "Türkiye ancak fikir ve ifade özgürlüğü zemininde yükselebilir. Sanatçılarımız da sanatlarını icra ederken özgür olmalıdır. Şarkı sözlerini çarpıtan zihniyet bu ülkeye sadece kötülük yapmaktadır. #SezenAksu’nun hedef alınması kabul edilemez." paylaşımında bulunmuştu

Bu haberler de ilginizi çekebilir