• DOLAR 32.514
  • EURO 34.846
  • ALTIN 2475.501
  • ...
Kış gününde bisikletle çay dağıtıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İstanbul Zeytinburnu'nda tekstil sektörü içerisinde küçük bir çay ocağı işleten Aslan, 4 ay öncesinde başladığı ilginç yöntem sayesinde hem işin daha hızlı yapıyor hem de birbirine uzak olan müşterilerine daha sıcak çay ulaştırıyor.

Soğuk havaya rağmen çayları bisikletle müşterilerine götüren Aslan, sağanak ve kar yağışı haricinde her gün bisikletle çay dağıtıyor.

Kazandığı para ile anca geçinebildiğini, bu sebeple eleman da alamadığını belirten Aslan, uzun süredir üzerinde düşündüğü bisikletle çay dağıtma projesini hayat geçirdiğini söyledi.

"Hayat denge iste, çayları da hayatı da dengede götüreceksin"

Bisikletle çay servisi yaparken çayları hiç dökmediğini belirten Aslan, İLKHA muhabirine yaptığı değerlendirmede, "Bisikletle çay dağıtma işi aklımda vardı. İşe gidip geldiğim gibi Eyüpsultan'a da bisikletle gidip geliyorum. Burada müşterilerim dağınık, mesafeleri uzak. Kıt kanaat geçindiğim için yanıma eleman da alamıyorum. Bisikletle çay dağıtma işini denedim ve oldu. Kış gününde açık havada da yağmurlu havada da sağanak olmadığı müddetçe bisikletle çay dağıtıyorum. Çayla dökülmüyor. Hayat denge ister. Denge üzerinde gittiğinizde hayatı devam ettirebilirsiniz. Çayları da hayatı da dengede götüreceksin." dedi. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir