• DOLAR 32.61
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2498.654
  • ...
Elâzığ'da internet kablosu çalan 2 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Elâzığ İl Emniyet Müdürlüğü konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

“Elâzığ İl Emniyet Müdürlüğü Maden İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ekipleri tarafından; 24 Aralık 2021 tarihinde ilimiz Maden İlçesinde Türk Telekom internet kablolarının çalınması olayı ile ilgili olarak fail ya da faillerin tespit edilerek yakalanmalarına yönelik Maden Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan çalışmalar neticesinde;

Söz konusu Açıktan Hırsızlık olayını, T.O. (48), S.Z. (49)isimli şüpheli şahısların gerçekleştirdikleri, kabloları hızar testeresi ile keserek çaldıkları ve dış kısımlarını yakmak suretiyle ham tel haline getirdikleri toplam 110 kg ağırlığındaki bakırları, ilimiz dışında hurdacılara sattıkları tespit edilmiştir. Şüpheliler, belirlenen adreslerine gerçekleştirilen operasyonla yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde, Açıktan Hırsızlık, İşyerinden Hırsızlık ve Kasten Yaralama konularında suç kaydı da bulunan T.O. ile S.Z., Maden İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdir.” denildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir