• DOLAR 32.516
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2428.624
  • ...
Gaziantep'te kurusıkı tabancaları gerçek silaha çeviren şahıs yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, Şahinbey ilçesinde kurusıkı tabancaları gerçek silaha çevirerek satan şahsı yakalamak için çalışma başlattığı belirtildi.

Çalışma kapsamında bir iş yerine ve eve operasyon düzenlendiği belirtilen açıklamada, iş yeri ve evde yapılan aramada, bir adet tabanca, 3 adet tabanca gövdesi, çeşitli silah parçaları ve kurusıkı tabancaları dönüştürmede kullanılan malzemeler ile uyuşturucu maddenin ele geçirildiği bildirildi.

Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği ifade edildi.

Öte yandan, kent merkezinde bulunan akaryakıt istasyonlarından ve iş yerlerinden alışveriş yaparak piyasaya sahte para süren şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındığı ifade edilen açıklamada, “Soruşturma genişletilerek yapılan çalışmanın devamında 12.01.2022 tarihinde Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerimizde 2 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda; 151 adet aynı seri numaralı sahte 100 dolar, 3 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca, 75 adet fişek ele geçirilmiştir. Olayla ilgili yakalanan 1 şüpheli ifadesinin ardından serbest bırakılmış diğer 2 şüpheli hakkında yasal işlemler devam etmektedir.” denildi.

Şehitkamil ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı tespit edilen bir evde yapılan aramada, 1 kilo 890 gram sentetik uyuşturucunun ele geçirildiği, gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında yasal işlemlerin başlatıldığı aktarıldı. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir