• DOLAR 32.34
  • EURO 35.127
  • ALTIN 2307.248
  • ...
6 yıldır cinayet suçlamasıyla Siirt'te aranan şahıs İstanbul'da yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Siirt Valiliği, Siirt'in Şirvan ilçesinde Sulh Ceza Hâkimliğince rüşvet almak suçlarından toplam üç ayrı dosyadan aranan ve 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.E. isimli şahsın İstanbul'un Silivri ilçesinde bir çiftlik evinde saklandığının tespit edilmesi üzerine operasyon düzenlendiğini bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) 2016 yılında meydana gelen tasarlayarak öldürme olayının failini yakalamak için operasyon başlattı.

Cinayet zanlısının İstanbul Silivri'de adresi belli olmayan bir çiftlik evinde çalışan yakınının yanında olabileceğini değerlendiren ekipler, yaptıkları çalışmalar sonucunda katil zanlısının bölgedeki bazı çiftlik evlerinin iş ilanları için müracaatta bulunduğunu tespit etti.

JASAT timleri çiftlik sahibi olarak işveren kılığında cinayet zanlısı ile irtibata geçip 6 yıldır aranan E.E. isimli şahsı yakaladı.

Cinayet zanlısı sevk edildiği Silivri Cumhuriyet Savcılığınca tutuklanarak Metris T Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildiği kaydedildi. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir