• DOLAR 32.542
  • EURO 34.913
  • ALTIN 2423.738
  • ...
Okul tahsisinde çifte standart
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DENİZLİ - Peygamber Sevdalıları Platformunun Türkiye`nin dört bir yanında düzenleyeceği Kutlu Doğum Siyer Sınavı için okul başvurusunda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Denizli Koordinatörlüğüne sudan sebeplerle okul tahsis edilmeyeceği bildirildi.


``Yapılanlar çiftte standarttır``
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Denizli Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Nuri Çelik, `` Platform olarak Türkiye`nin her yerinde olduğu gibi Denizli`de Siyer Sınavı için resmi başvuruda bulunduk. Tüm prosedürleri uygulamamıza rağmen sudan sebeplerle bize okul tahsis edilmeyeceği belirtildi. Denizli ve Türkiye`de böyle sınavlar yapılıyor ve izin veriliyor. Peygamber Sevdalıları yapınca bahaneler uyduruluyor. Bu yapılanlar çifte standarttır ``dedi.


"Çeşitli bahanelerle bizi oyalamaya çalıştılar"
Platform yetkililerinin yaptığı açıklamada, "Defalarca okul konusunu konuşmak için Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Akgül`le görüşmek istedik, randevu talebinde bulunduk, ama bütün girişimlerimize rağmen bizimle görüşmedi. En son olarak da konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Mevlüt Kocatürk ile görüştük. Müdür yardımcı ise sudan bahanelerle bize okul veremeyecekleri söyledi" ifadelerini kullandı.


"Gelecekte olacak güzel programları engellememek için size okul veremeyiz"
Platform yetkilileri, ``Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kocatürk, `Gelecekte olacak olan güzel programları engellememek için size okul veremeyiz` dedi. Bu da açıkça gösteriyor ki, bu uygulanan çifte standarttır. Çünkü eğer bize okul verirlerse, bir daha okullarda herhangi bir program düzenleyemeyeceklerini ve bu yüzden okul vermeyeceklerini açıkça dile getirdiler. Bu da üst mercilerden okul verilmemesi talimatı aldıklarını gösteriyor `` dedi. (Necmi Durmazer - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir