• DOLAR 32.61
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2498.654
  • ...
Ağrı Umut Kervanı'ndan ihtiyaç sahibi ailelere yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Hayırseverler ile ihtiyaç sahibi aileliler arasında köprü görevi gören Umut Kervanı, son üç ay içerisinde bağışçılardan topladığı, kömür, gıda, kışlık kıyafet ve nakdi olmak üzere toplam 100 bin TL değerinde yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Kışın soğuk ve çetin geçtiği Ağrı ilinde, Ağrı Umut Kervanı yaptığı yardımlar ile ihtiyaç sahiplerinin içini ısıttı.

Son üç ay içerisinde yaptıkları yardım çalışmalarını anlatan Ağrı Umut Kervanı Başkanı Suat Çelik, farklı farklı yardım çalışmaları ile toplamda 100 bin TL değerinde yardımda bulunduklarını söyledi.

Çelik yaptığı konuşmada yüce Allah’ın emri üzerine iyilik ve hayırda yardımlaşmayı gaye edinerek ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye gayret gösterdiklerini söyledi.

Çelik konuşmasına şu şekilde devam etti:

Ağrı Umut Kervanı Başkanı Suat Çelik

"Kur’an-ı Kerim’de yüce Allah Buyuruyor ki ‘İyilik ve hayır yolunda birbirinizle yardımlaşın. Günah ve düşmanlıkta ise birbirilerinizle yardımlaşmayın.’ Biz de bu ayetin gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz. Hakikaten şehrimiz çok soğuk bir memleket, kış ayları çok çetin geçiyor, insanların ihtiyaçları çeşit çeşit. Bu konuda bizler de elimizi taşın altına koyuyoruz. Hayırsever olan bağışçılarımıza gidiyoruz, onlara ulaşmaya çalışıyoruz, Allah onlardan razı olsun. Onlar da her biri kendi imkânları ölçüsünde, kimisi kahvaltılık, kimisi kömür, kimisi nakdî yardımda bulunuyor, kimisi bakliyat, kimisi yağı destek oluyorlar biz de bu şekilde koli yapıp bu yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu üç aylık süre zarfında biz yaklaşık olarak 50 bin TL nakdi yardımda bulunduk, 50 bin TL de gıda, kırmızı et, beyaz et yardımında bulunduk. Bu üç aylık süre zarfı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelerimize toplamda 100 bin TL değerinde yardımlarımızı ulaştırmış bulunuyoruz." (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir