• DOLAR 32.378
  • EURO 34.999
  • ALTIN 2326.059
  • ...
Hırsızlara seslendi: Yevmiye ile çalışan biriyim, motorumu getirin!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Serik ilçesine bağlı Merkez mahallesinde yaşayan ve budama işinde yevmiye usulü çalışan Fatih Öztürk, eşini iş yerine bırakmak için gece yatağından kalktı. Motosikletini yerinde göremeyince büyük üzüntü yaşadı. Yeni aldığı ve taksitini ödediği motosikletini bulmak için dedektif gibi iz süren ve ilçede bulunan tüm kameraları tek tek inceleyen Öztürk, " Bir tencere tarhana yapıp, iki gün yiyen adamız" diyerek hırsızlara motosikletini getirmeleri çağrısında bulundu.

2 KİŞİ TARAFINDAN ÇALINMIŞ!

Çalınan motosikletin bulunması için polis ekiplerine haber verdiğini ve güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde motosikletinin bir kadın bir erkek tarafından çalındığını belirten Fatih Öztürk, "Akşam saat 21.45 sıralarında motosikletin kilidini kırarak, bir kadın bir erkek çalıyorlar. Komşumla budama işine gittik yorulduk geldim eve akşam saat 21.30 gibi yattık. Saat 21: 48 gibi kamera kayıtlarında gözüküyor ve motorum çalınıyor" dedi.

"HIRSIZLARA SESLENİYORUM, MOTORUMU GERİ GETİRİN"

Motorunun geri getirilmesini isteyen Öztürk, "Plakasına tekme vurulup kırılıyor. Gece 00.00 gibi hastanede çalışan eşimi bırakmak için kalktım, baktım motosikletim yerinde yok. Az ilerimizde komşum var onun kamerasına baktık. Bir bayan bir erkek motosikletimi kaktırarak götürmüş. Yol üzerinde 6 tane kamera kaydına baktığımda motoru, Cumalı Mahallesine kadar götürüyor. Daha sonra polise ihbarda bulunarak, kamera kayıtlarını verdim. Bana yardımcı olunsun, hırsızlar motorumu getirsin. Daha motorumun borcu duruyor, taksitle almıştım" ifadelerini kullandı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir