• DOLAR 32.368
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2325.136
  • ...
Bu da vahşilik!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Mehmet Bozdaş / Haber-Yorum

Olay; İstanbul Başakşehir Tual Bahçekent mevkiinde gerçekleşti. Yolun sol şeridinde giden cip sürücü, yolun sağ tarafında bulunan köpeklerin üzerine aracını sürdü.

Bir köpek aracın altında kaldı, ağır yaralı şekilde aracın altından çıktıktan sonra dakikalarca can çekişti. Diğer köpekler yaralı köpeğin başına toplandı. Ardından yaralı köpek dakikalarca can çekiştikten sonra öldü.

Belediyeler önlem almıyor!

İstanbul Başakşehir'de yaşanan bu olay tepkilere neden oldu.  Sokak köpeklerinin saldırıp yaraladığı birçok haber yaptık ama köpeklerin de bir can olduğunu unutmamak lazım. Daha önce de belirttiğimiz gibi köpek sahipleri ve belediyeler tarafından gerekli önlemlerin alınması lazım.

Göz göre göre vahşilik!

Bu haberde araç sahibinin yaptığı göz göre göre bir vahşilik, vandallıktır. Hayvanın da bir canı olduğunu unutan bu tür vicdansız insanlara gereken psikolojik tedavi yapılmalı ve toplum içinde serbestçe dolaştırılmamalıdır. Böyle vahşice bile isteye hayvanlara eziyetin ne dinimizde yeri vardır ne de vicdanımızda.

Savunması ise ayrı bir olay, ‘beni köpek için mi gözaltına alıyorsunuz’

Kişiye, hayvana eziyetten ve canavarca öldürmek hissinden gerekli işlemler yapılmalıydı ancak aldığımız bilgiler ışığı kişinin serbest kaldığı yönünde. Araç sürücüsünün karakolda, "Bir köpek için mi beni gözaltına alıyorsunuz?" diyerek kendisini savunduğu öne sürüldü.

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir