• DOLAR 32.598
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2496.163
  • ...
Av tüfeğiyle köpekleri uzaklaştırmaya çalışırken kazara kardeşini vurmuş
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dün merkez Şahinbey ilçesi Serinevler Mahallesi meydana gelen olayda, iddiaya göre, Şerif Can Yılmaz (12), babasına ait av tüfeği ile evlerinin bahçesine giren köpekleri uzaklaştırmak istemişti.

Köpekleri av tüfeği ile korkutarak uzaklaştırmak isteyen Şerif Can'ın elindeki tüfek kazara ateş alması sonucu tüfekten çıkan saçmalar o esnada bahçede olan kardeşi Medine Yılmaz’ın (5), başına isabet etmişti.

Küçük çocuk kanlar içerisinde yere düştü. Silah sesini duyan aile fertleri küçük çocukları olan Medine Yılmaz'ın kanlar içinde olduğunu görünce durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmişti.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edilmiş ve bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede küçük çocuğun hayatını kaybettiğini belirlemişti.

Küçük çocuğun cenazesi, polis ekiplerinin olay yeri inceleme çalışmalarının ardından otopsi işlemleri yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmıştı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında kardeşinin ölümüne neden olan Şerif Can, Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından götürüldü.

Emniyete götürülen anne Sevgi ve baba Şerif Yılmaz ise ifadelerinin ardından dün gece geç saatlerde serbest bırakıldı.

Kazara kardeşinin ölümüne neden olan Şerif Can da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda otopsi işlemleri tamamlanan Medine Yılmaz’ın cenazesi ise defnedilmek üzere ailesine teslim edildi. (İLKHA)

 

 







Bu haberler de ilginizi çekebilir