• DOLAR 32.491
  • EURO 34.621
  • ALTIN 2480.566
  • ...
Köpekle köpek olunmaz!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sakarya'da E.D., gezdirdiği pitbull köpeğine hırlayan sokak köpeğini bıçakladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralanan köpek tedavisi için hayvan barınağına götürüldü. 

E.D., Karasu Yeni Mahalle Barbaros Caddesi üzerinde köpeğini gezdirdiği sırada çevredeki esnafın baktığı sokak köpeği ile karşılaştı. İki hayvan birbirine hırlarken, E.D. köpeğini tasmasından tutmaya çalıştı.

E.D. köpekleri ayıramayınca üzerindeki bıçağı çıkartarak sokak köpeğini bıçakladı. E.D. daha sonra köpeğiyle birlikte uzaklaştı. Esnafın haber vermesi üzerine belediye ve polis ekipleri geldi. Bıçaklanması nedeniyle yaralanan sokak köpeği, belediye ekiplerince alınarak tedavisi için hayvan barınağına götürüldü.

Pitbull barınağa alındı!

Polis çevredeki esnafın ifadesini alırken, güvenlik kameralarını inceledi. Köpeğine saldıran sokak köpeğini bıçaklayan 17 yaşındaki E.T.D. polis merkezinde ifade verdi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, E.T.D.nin pitbull melezi köpeği alınarak, hayvan barınağına götürüldü.

Sokak köpeğinin daha önce insanlara saldırdığını belirten E.T.D, “Köpek bana saldırınca köpeğim de yanıma geldi. Ben tekme attım. Köpeğimi tuttum, geri çektim. Yine üstümüze saldırdı. Bende mecbur köpeğimi ısırınca bırakmak zorunda kaldım. Köpeğimi aldım, tekme attım. Bıçak darbeleriyle vurdum can havliyle. Önceden de beni ısırmıştı. Biz birçok kez şikayetçi olduk. Beni elimden ısırdı, bacağımdan ısırdı. Şikayetçi olunca köpeği aldılar ama geri getirdiler. Sırf bana değil mahalledeki birçok insana saldırıyor” dedi.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir