• DOLAR 32.331
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2295.22
  • ...
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanından TTB’ye tepki!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TTB'den TURKOVAC aşısıyla ilgili yapılan açıklamalara tepki gösteren Erdoğan, "Ya siz ne sahtekarsınız, ne yalancısınız. Madem biliyorsunuz da TTB olarak bugüne kadar bir eseriniz var mı? Yapana da hep taş koydunuz" dedi.

Muhalefete yönelik eleştirilerde bulunan Erdoğan, "Nankörleri koy bir kenara, takdir eden eder. Siz bakmayın eski Türkiye özlemcilerinin çıkardıkları gürültülere. Eski Türkiye'nin ne olduğunu en iyi onlar biliyor. Milletimiz, istikrar ve güven ikliminde ülkenin kaderini ona teslim etmedi, etmeyecek. İktidar ümitlerini ülkeyi yeniden siyasi, sosyal kaos günlerine bağlamalarının sebebi budur. Varsın ülke batsın, bitsin, yangın yerine dönsün. Varsın millet sefalete, umutsuzluğa gark olsun, yeter ki bunların gemileri yürüsün" dedi.

Türk Tabipler Birliği (TTB) Genel Sekreteri Prof. Dr. Vedat Bulut'un Kovid-19 için geliştirilen yerli TURKOVAC aşısı için "Ortada bir aşı yok, aşı olduğu iddia edilen bir solüsyon var" sözlerine tepki gösteren Erdoğan şunları söyledi:

“Erciyes Üniversitesi büyük bir kadro ile TURKOVAC aşısını üretiyor, adamlar diyor ki 'böyle bir şey yok'. Ya siz ne sahtekarsınız, ne yalancısınız. Madem biliyorsunuz da TTB olarak bugüne kadar bir eseriniz var mı? Yapana da hep taş koydunuz. Biz şehir hastanelerini yaptık, tarihinizde Bay Kemal'in Savaş Ay'ın programında gösterdiği gibi o rezil hastanelere biz vatandaşımızı mahkum etmedik. Siz Tabipler Birliği olarak o rezillikler zamanında hiç sesiniz çıkmadı” diyerek tepki gösterdi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir