• DOLAR 32.572
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2431.545
  • ...
SON DAKİKA
Kamu Hastaneleri Birliği uluslararası kalite kongresinde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Bölge Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen 4. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde tanıtım standı açtı.
Batman Bölge Devlet Hastanesi 4. Uluslararası Kalite Kongresinde tanıtıldı. Hastanenin faaliyetleri hakkında ziyaretçiler bilgilendirildi. Stant katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Çok sayıda ziyaretçinin gezdiği standı Sağlık Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun ziyaret etti.

 

Üç gün boyunca devam eden kongrede "Sağlık Hizmetlerinde Kalite değerlendirmeleri' konulu bir de panel yapıldı. Panele konuşmacı olarak katılan Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanı Bayram Demir'in de sunumu oldu. Ayrıca Batman standında bir çekiliş düzenlendi. Çekilişe bin kişi müracaat etti. "Antikkent Hasankeyf'i Görelim" adlı çekilişi düzenleyen Batman Kamu Hastaneleri Birliği, kazanan iki kişiye Hasankeyf'i görme imkânını sundu.

 

Hizmet kalitesinde kalıcı olmak istiyoruz
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Faruk Günak şöyle konuştu: "Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde Batman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Bölge Devlet Hastanesi'nin tanıtım standı açması bizler açısından ve Batman için bir ilk olması nedeniyle mutluluk vericidir. Bundan sonraki kongrelerde verilen hizmet kalitesi ile kalıcı olmak istiyoruz bu nedenle aynı özveri ile çalışacağız." (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir