• DOLAR 32.561
  • EURO 34.87
  • ALTIN 2427.421
  • ...
Dargeçit Hür Gençlik'ten kan bağışı kampanyasına destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hayati bir öneme sahip olan kan bağışının arttırılması yönünde sosyal sorumluluk projeleri kapsamında organize edilen programla, Dargeçit Anadolu Lisesi Oğuzhan Bingöl Kız Öğrenci Yurdunda kan bağışı yapıldı.

"Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır" sloganıyla insani bir sorumluluğu yerine getirmede ve duyarlılık oluşturma adına Dargeçit Hür Gençliğin destek verdiği kan bağışı programına HÜDA PAR Dargeçit İlçe Başkanı Abdurrahman Seyhan da destek verdi.

Dargeçit Anadolu Lisesi Oğuzhan Bingöl Kız Öğrenci Yurdunda bir araya gelen HÜDA PAR İlçe Teşkilatı Üyeleri Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Kan bağışı sonrasında açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Dargeçit İlçe Başkanı Abdurrahman Seyhan, herkesi kan bağışı yapmaya çağırdı.

Sosyal bir sorumluluk oluşturmaya çalışarak kan bağışında bulunan gençlere teşekkür eden Seyhan, "Sosyal sorumluluk anlamında bir bilinç oluşturmaya gayret eden kardeşlerimize destek vermek istedik. Kan sürekli bir ihtiyaçtır. Ancak pandemi dolayısıyla ve soğuk hava koşullanın da yavaş yavaş etkisinin göstermesi ile kan stoklarının azaldığını görmekteyiz. Biz de düzenli olarak zaten kan bağışı yapıyorduk ancak bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Sevgimizi, muhabbetimizi verdiğimiz Dargeçit’imize bugün kan verdik.  Kan bağışı bugün daha bir önem kazanmıştır. Kan laboratuvarlarda üretilemiyor ve kaynağı yalnızca insanlardır. Bu bilince hepimizin sahip olması gerekiyor ve bu konuda hassas davranmamız gerekiyor.  Tüm Dargeçit'li hemşerilerimi bu anlamlı kampanyalara destek vermeye davet ediyorum." dedi.  

HÜDA PAR Dargeçit İlçe Başkanı Abdurrahman Seyhan, kan verme programına ve bu konuda sosyal bir sorumluluk oluşturarak salgın ve soğuk hava şartlarında azalan kan stoklarının yeniden istenilen düzeye çıkarılması için kan bağışına destek veren tüm üye ve gönüllülerine teşekkür etti. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir