• DOLAR 32.591
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2430.587
  • ...
Batman Umut Kervanı'ndan yetim aileye beyaz eşya yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Batman Merkez Sağlık Mahallesi'nde evinde yaşanan gaz sıkışmasından dolayı meydana gelen patlamada beyaz eşyaları kullanılmaz hale gelen yetim ve muhtaç aileye Batman Umut Kervanı, buzdolabı yardımında bulundu.

Batman Umut Kervanı gönüllüsü İsmet Ökmen, evde yaşanan patlamada ailenin buzdolabı ve fırınlarının kullanılmaz hale geldiğini, imkânları ölçüsünde yetim aileye buzdolabı teslim edebildiklerini belirterek, imkanların el vermesi durumunda aileye fırın da vermek istediklerini ifade etti.

Yetim ve muhtaç ailelere hayırseverlerin bağışladığı yardımları ulaştırmak için çalışmalara devam edeceklerini belirten Ökmen, şunları söyledi:

"Ailemizin evinde yakın zamanda yaşanan gaz sıkışmasından dolayı mutfağında patlama meydana gelmiş. Patlamada yetim ailemizin buzdolabı ve fırını kullanılmaz hale gelmiş. Şu anda elimizde bulunan bir buzdolabını ailemize teslim ettik. Hayırseverlerin desteğiyle elimize fırın geçtiği taktirde ailemize onu da teslim edeceğiz. Bize yardımlarını teslim edip ihtiyaç sahibi ve muhtaç ailelerimize ulaştırmada vesile olan bütün hayırseverlerden Allah razı olsun." dedi.

 

"Bu yıl muhtaç sayımız 13 bin 500’e ulaşmış durumda"

Yapmış olduğu yardım çalışmaları hakkında da bilgi veren Ökmen, "Batman Umut Kervanı kurulduğu 2005 yılından beri fakir ve muhtaç ailelere umut olmaya gayret gösteriyor. Bu yıl muhtaç sayımız 13 bin 500’e ulaşmış durumda. Bu ailelerimize yıl içerisinde çeşitli vesilelerle yardımlar götürmeye çalıştık. Bir ay önce de yaklaşık 500 ailemize kışlık giyim yardımımız oldu. Bazen de muhtaç ailelerimiz acil durumlarındaki ihtiyaçlarını da elimizden geldiğinde yardımcı olmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir