• DOLAR 32.598
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2508.878
  • ...
Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından her sene düzenlenen "Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi" yapıldı.

 

Ankara'da yapılan "4.Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresine" Çok sayıda kişi ve konuşmacı katıldı. Kongreye Diyarbakır Çocuk hastalıkları Hastanesi, Diyarbakır Doğum Hastanesi, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi baştabibi, hastane yöneticileri, koordinatörleri ve Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Sait Avar katıldı.

 

Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi (DEAH) stant açtı. Stantta DEAH'ı tanıtan broşürler dağıtıldı.

 

Kongreye katılan Diyarbakır Kamu Hastaneler Birliği Genel sekreteri Doç. Dr. Muhammed Güzel Kurtoğlu, "Büyük kongreye hastanelerimizin kalite koordinatörleri ve yöneticileri, Başhekimleri katıldılar. Kongre uluslar arası standartlarda kaliteli hizmetin yürütülebilmesi için gerekli olan standartların kazandırılmasını yönelik bir eğitimdir. Dolayısıyla yöneticilerimizin kaliteli eğitimleri bunun için önemsediğimiz için büyük hastanelerimizin yöneticileri koordinatörlerini tümünün katılımını sağladık" dedi. (M.Sait Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir