• DOLAR 32.572
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2421.03
  • ...
İstanbul Kutlu Sevdaya Hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL - Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Bölge Koordinatörlüğü tarafından Kazlıçeşme meydanında düzenlenecek etkinliğe halk büyük bir teveccüh göstermeye devam ediyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da anons araçları İstanbul`un dört bir yanında dolaşıyor. Etkinliği halka duyurmak için gece gündüz demeden çalışan Peygamber Sevdalıları ise halkın gösterdiği bu ilgiden dolayı oldukça memnun olduklarını belirterek, bunun gibi hayırlı çalışmalar için her zaman hazır olduklarını dile getirdiler.
 
Halka gül dağıtıp etkinliğe davet eden Peygamber Sevdalıları gönüllülerinden Zekeriya Çöklü, "Medine`de Ensar`ın Resulullah`ı (s.a.v.) beklediği gibi, İstanbul`da bulunan Peygamber Sevdalısı halkta Resülullah`ı bekler gibi büyük bir heyecan içerisindedir." ifadelerini kullandı.
 
Hz. Muhammed(s.a.v)`in doğumuyla bir ümmet dirildi!
Allah`ın âlemlere rahmet olarak indirdiği Hz. Muhammed(s.a.v.)`in `Kutlu Doğum`u sayesinde bir ümmetin dirildiğini vurgulayan Halil İbrahim Yardımcı, "Peygamber Sevdalıları Platformu`nun düzenleyeceği bu etkinlik hepimizi oldukça duygulandırıyor. Bu gibi çalışmalar sayesinde Efendimizi daha iyi anlıyoruz" şeklinde konuştu.
 
Bu etkinlik dillere destan olacak
Pazar günü yapılacak etkinliği dört gözle beklediğini belirten Alattin Elelçi, "Yapılacak olan etkinliğe inşallah ailece iştirak edeceğiz. Büyük bir heyecan içindeyiz. Etrafımızdaki bütün esnafları ziyaret ederek onları etkinliğe davet ediyoruz. Peygamber Sevdalılarının geçen yıl düzenlediği etkinlikten oldukça memnun olduk. Allah`ın izniyle Kazlıçeşme Meydanı`nda yapılacak olan etkinlik dillere destan olacak" dedi.
 
En büyük aşk bu uğurda çalışmaktır
Zeytinburnu İlim ve Kültür Derneği üyesi olan Enes Demirel, "İşten çıkar çıkmaz Allah rızası için gönüllülerle beraber CD ve broşür dağıtmaya başlıyoruz. Kardeşlerimizin gayretleri dillere destan olacaktır inşallah" diyerek duygularını dile getirdi.
 
Her yeri afişlerle süsledik
Etkinlik için haftalar öncesinden hazırlıklara başladığını belirten Zeytinburnu-der gönüllüsü Metin Demir ise, "Dernek üyelerinden oluşan 150 kişilik bir gurupla gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu ana kadar evlere 50 ile 60 bin arasında CD ve broşür dağıttık. Bunun yanı sıra da sokak ve caddeleri büyük boy afişlerle süsledik. Oldukça heyecanlıyız. Ümit ediyoruz ki bu heyecandan daha büyüğünü Allah`u teala bize Kazlıçeşme Meydanı`nda gösterecek" şeklinde konuştu. (Cuma Karakoç - Cihat Sönmez / İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir