• DOLAR 32.585
  • EURO 34.861
  • ALTIN 2495.217
  • ...
Kadirli`de Kutlu Doğum coşkusu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

OSMANİYE - Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörlüğü tarafından Kadirli ilçesinde Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi.

Sunuculuğunu İsmail Bora`nın yaptığı etkinlik, Fetullah Beyazçiçek Hoca`nın Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Özlem Ajans sanatçılarından Emrah Karabulut`un okuduğu Mevlidi Şerif, ilahi ve ezgilerle devam etti.

Günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma yapan İlahiyatçı Yazar İsa Emre, "Dün haberleri izledik. Gâvur bir şarkıcı gelmiş Türkiye`ye gâvur, Müslüman bile değil. Gecenin birinde gelmiş ille de bunu görmeye gelmişler. 14-15 yaşlarında genç kızlar, bu adam zahmet edip şöyle pencereden bile bakmıyor. Arabanın içinden bile çıkmıyor. Genç kızlar orda oturup hüngür hüngür ağlıyor, `Vah ben bu adamı görmedim` Bu anne ve babalar Allah`a nasıl hesap verecek? Bir futbolcuyu karşılamaya on binlerce insan gidiyor, bu toplum nasıl huzur bulsun, bu toplumda insanlık nasıl zirve yapsın? Bir futbolcuyu, bir şarkıcıyı tanıdığı kadar gençlerimiz Allah Resulü`nü tanımıyor. On bir tane futbolcunun adını sayan genç Peygamberin çocuklarını sayamıyor. Eğer huzurlu bir toplum istiyorsak, asrı saadetleri yaşamak istiyorsak, dünya ve ahret hayatımızı kazanmak istiyorsak Allah Resulü`nün misyonuna ve sünneti seniyesine yapışacağız" dedi.


Özlem Ajans sanatçılarının okuduğu ilahi ve ezgilerden sonra etkinlik, yapılan dua ile sona erdi. (Abdulkadir Alakuş- Sinan Özdil-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir