• DOLAR 32.579
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2507.537
  • ...
Peygamber Sevdalıları Platformundan plaket
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Konya Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörü Nezir Tunç Kutlu Doğum etkinliğinde maddi ve manevi katkı sağlayanlara teşekkür ziyaretinde bulundu. 28 Nisan`da yapılan Kutlu Doğum etkinliğine katkı sağlayan iş adamı Ceyhun Şahin, Koski Eski Genel Müdürü A. Rıza Kapçı, Konya TV Haber Müdürü Ali Sait Öge ve Net Müzik Ve Organizasyonun sahibi Celalettin Torun`a plaket takdim etti.

Ziyaretlerinin teşekkür mahiyetinde olduğunu ifade eden Tunç, "Kutlu Doğum etkinliğine maddi, manevi destek veren bu kardeşlerimiz bizi onore etmişlerdir.B iz onlara muhabbet ve plaketle teşekkürümüzü ifade etmek istedik. Asıl mükâfatlarını inşallah Allah (cc) ahirette verecektir. Çünkü Allah`ın Habibi Ve Resulu için katkı sağlamışlardır. Ayrıca davetimize icabet edip zamanlarını ayıran ve sıcak altında peygamberlerine sadakatlarını gösteren bütün Konyalı vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Allah onları mahşer gününde gölgesi altına alsın inşallah" dedi.

Plaketini Nezir Tunç`tan alan iş adamı Ceyhun şahin memnuniyetini dile getirirken,"Kutlu Doğum etkinliği beni çok duygulandırdı. Umrede çok duygulanmıştım, Resulullah`ın Kutlu Doğumu için yapılan bu etkinlikte de o duyguları yaşadım. Bu güzel duyguları yaşamama vesile olan Peygamber Sevdalıları Platformuna teşekkür ederim" dedi

Plaket alanlardan Net Müzik ve Organizasyonun sahibi Celalettin Torun ise, "Çok değişik programlara gidiyoruz, bu etkinliğin manevi havası bambaşka geldi bana" diyerek, Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörü Nezir Tunç`a başarılarının devamını diledi.
(İlyas yavuz-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir