• DOLAR 32.509
  • EURO 34.947
  • ALTIN 2439.223
  • ...
Gaziantep'te trafik kazası: Bir ölü bir yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kaza, merkez Şahinbey ilçesinin Akkent Mahallesi Gaziantep çevre yolu üzerindeki Akkent Köprülü Kavşağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Hasan Faruk Ağdaş yönetimindeki 27 AE 354 plakalı ticari aracın direksiyon kontrolünü kaybetti.

Ağdaş’ın kontrolünden çıkan hafif ticari araç, yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle hafif ticari araç bariyerlere saplandı. Aracın ön kısmından giren bariyer bagaj kısmından çıkarken, araç birkaç metre sürüklendikten sonra durabildi.

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan Ağdaş ve Ulaşlı, ekiplerin uzun uğraşları sıkıştıkları yerden çıkarıldı.

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Ulaşlı’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Ağdaş, sağlık ekipleri tarafından bölgede yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Bu sırada kaza haberini alarak bölgeye gelen Ulaşlı'nın yakınları ölüm haberi üzerine sinir krizi geçirdi. Ulaşlı’nın cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle trafik polislerinin tedbir amaçlı bir şeridini trafiğe kapattığı yol aracın çekici ile kaza yerinden kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir