• DOLAR 32.543
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2426.432
  • ...
Batman Umut Kervanı 1000’i aşkın muhtaç aileye kırmızı et yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel, yaptığı açıklamada, Umut Kervanı olarak yılın 12 ayında muhtaçların ihtiyaçlarını giderme noktasında faaliyetler yürüttüklerini söyledi.

 

Hayırseverlerin katkılarıyla bin 132 muhtaç aileye kırmızı et yardımında bulunduklarını belirten Güzel, ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu günlerde fakirlerin daha fazla hatırlanıp unutulmaması gerektiğini ifade etti.

 

Salih Güzel

“Allah bizi fakirlerin, yoksulların ve yetimlerin ihtiyacını giderme noktasında, istihdam ettiği için Rabbimize hamd ediyoruz” diyen Güzel, “Batman Umut Kervanı olarak yılın 12 ayı yetim, muhtaç ve ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırma çalışmalarımız kesintisiz devam etmektedir. Şu anda bir kısmı bağış, sadaka, akika kurbanları olmak üzere ve bir kısmı da aracı usulü olarak toplamda bin 132 aileye bir buçuk kiloluk et paketlerini teslim etme imkânı elde etmiş olduk.” ifadelerini kullandı.

 

“Bu zor süreçte bile fakir ve yetimleri unutmadılar”

Kendilerine kurbanlarıyla, sadakalarıyla katkı sunan hayırseverlere teşekkür eden Güzel, “Allah hayırseverlerimizden razı olsun. Ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu süreçte, fakirlerin zor durumda olduğu bu dönemde bir buçuk kiloluk kırmızı et paketiyle dahi olsa evlerinin kapılarını çalma imkânı bulup gönüllerine dokunma imkânı bulduk. Bu hayırda katkıda bulunan hayırseverlerden tekrar Allah razı olsun.” diye konuştu.

 

“Bir gıda kolisi bile olsa katkılarınızı bekliyoruz”

Ocak ayında yetim ve muhtaçlara gıda yardımı yapmayı planladıklarını belirten Güzel, hayırseverlere çağrıda bulunarak şunları söyledi:

“Ocak ayıda da fakir ve yetimlere dönük gıda yardımı dağıtımımız olacaktır. Bu anlamda bir kez daha hayırseverlerimize çağrıda bulunmak istiyorum; yetim ve muhtaçların ihtiyaçlarını giderme ve yüreklerine dokunma noktasında bir gıda kolisi dahi olsa katkı sağlamalarını istiyoruz.”(İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir