• DOLAR 32.51
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2434.749
  • ...
HÜDA PAR Balıkesir İl Başkanı Dikgöz esnafı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Balıkesir İl Başkanı Orhan Dikgöz, Bandırma İlçe Başkanı İlhami Çelik ve beraberindeki heyet Bandırma esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Samimi görüntülerin oluştuğu ziyarette esnafın sorunlarını dinleyen Dikgöz, çözüm bulma noktasında çaba sarf edeceklerini belirtti.

Döviz kurlarındaki dalgalanmalar ve bazı fırsatçıların dolar artışı bahanesiyle ürün fiyatlarını arttırmasına bağlı olarak esnafın zor günler yaşadığına dikkat çeken Dikgöz, konuştukları bazı iş yerlerinin kapanma noktasına geldiğini söyledi.

Dikgöz, "Esnafımız iş yapamamaktan yakınıyor. Esnaf yapılan zamlardan olumsuz etkileniyor. Sattığı ürünün yerine yenisini alamıyor. Durum böyle olunca da esnaf iş yapamıyor. Tüketici artan ürün fiyatlarından rahatsız. Siftah yapmadan iş yerini kapatan esnafımız var. Kimi esnafımız aldığı ürünlerin çek ve senedini ödeyemiyor. Daha önce iş yerinde 3 kişiyi çalıştıranlar, şimdi bunu bire indirmiş durumdadır. Bu aynı zamanda işsizliğin artmasına da neden oluyor." dedi.

Dikgöz, esnafın sorunlarını rapor haline getirerek yetkililere ileteceklerini belirtti. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir