• DOLAR 32.513
  • EURO 34.951
  • ALTIN 2438.846
  • ...
Tehlikeli provokasyon! Irkçı grup Afgan gence saldırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HABER MERKEZİ

Avrupa’daki Neonazi gruplarına benzer şekilde Türkiye’de örgütlenen bir grup Kürtleri, Arapları ve Afganları ‘saldırılacak’ listesine ekleyerek tehlikeli provokasyonlara başladı. Grup üyeleri İstanbul’da bir Afgan gence saldırdı.

Türkiye’de Nazi tehlikesi!

Kendilerine “Ataman Kardeşliği” adını veren grup, Nazi amblemine benzer bir logo kullanıyor. Kürtleri, Arapları, Afganları ve Pakistanlıları saldırı listesinin başına koyan ırkçı grup, tehdit mesajları atıyor.

Saldırlar devam edecek tehdidi

Sosyal medya hesaplarından maskeli fotoğraflar paylaşan grup, İstanbul’da Afgan bir gence saldırı anını kayıt altına aldı. Videoyu paylaşan grup, ‘saldırılarımız devam edecek’ diyerek tehdit etti.

Tehlikeli provokasyon engellenmeli!

Bazı siyasi parti genel başkanları ve milletvekilleri, yabancı düşmanlığını körüklüyor, provokasyonlara çanak tutuyor. Son olarak bir genel başkan, Suriyeli bir kuyumcunun dükkanını adeta basmış ve yetkisi olmamasına rağmen kimlik kontrolü yapmıştı. Kamuoyu İçişleri Bakanlığı ve hükümet yetkililerinden tehlikeli provokasyonun engellenmesi için adım atmasını bekliyor.

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir