• DOLAR 32.372
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2325.31
  • ...
Peygamber Sevdalıları Vakfı’ndan “Ailem benim cennetim” programına davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

30 Aralık Perşembe günü (yarın) Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Konferans Salonu’nda saat 19.30’da düzenlenecek programda aile konusu ele alınacak.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Gaziantep İl Temsilcisi Mehmet Taş “Ailem benim cennetim” temasıyla düzenlenecek programa tüm Gaziantep halkını davet etti.

Toplumun en önemli yapısının aile olduğunu belirten Taş, aileye sahip çıkılması gerektiğini ve bundan dolayı vakıf olarak bu tür programlar düzenlediklerini ifade etti.

Ailenin toplumun temel taşı ve kalesi olduğunu ifade eden Taş, bunu bilen belli çevrelerin ise sürekli aileyi ahlaksız dizilerle ve programlarla hedef aldığına dikkat çekti.

Taş, “Bir toplumu, bir devleti ayakta tutan ailedir. Aile insanların, annenin, babanın, çocukların ve devletin kalesidir. Kale yıkılırsa düşman içeri rahatlıkla girebilir. Ailemize sahip çıkmamız lazım. Eğer aile ayakta kalırsa toplum ve devlette ayakta kalır. Eğer bir ailede huzur varsa, eşler arasında huzur, mutluluk, anlayış, sevgi ve hürmet varsa o aile Allah'ın izniyle hem dünyada hem de ahirette birçok beladan ve musibetten kurtulmuş olur, ahirette ise cehennemden kurtulmuş olur.” dedi.

İslam’da kadın ve ailenin çok kıymetli olduğunu ifade eden Taş, “Dinimizin önem ve değer verdiği aile yapısına bizlerde Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda 30 Aralık Perşembe günü Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Konferans Salonu’nda Araştırmacı-Yazar Özkan Yaman’ın konuşmacı olarak katılacağı “Ailem benim cennetim” programı düzenleyeceğiz. Saat 19.30’da düzenlenecek programa tüm Gaziantep halkını davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir