• DOLAR 32.602
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2493.749
  • ...
İsmail Heniyye: Furkan Savaşı'nda akan kanlar bir zafer kazandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2008 sonuna doğru Mısır aracılığı ile ateşkes pazarlıklarının sürdüğü günlerde, işgalci siyonist rejim saldırı düzenlemeyeceği sözünü verdiği halde bu sözünde durmayarak öğle saatlerinde, çocukların okuldan çıktığı saatte kalabalıkları ve Polis Akademisi'nde düzenlenen mezuniyet törenini hedef alarak ani saldırı düzenlemek suretiyle yüzlerce kişinin şehit olmasına sebep olmuştu.

Siyonist işgal rejimine yaptığı saldırıya karşı mücadele vermek için başlatılan Furkan Savaşı'nın 13. Yıl dönümünde konuşan Heniyye, şehit aileleriyle telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Heniyye yaptığı konuşmada; işgalci siyonist rejimin, polis teşkilatına ve güvenlik merkezine ani saldırı düzenlemesi sonucu yüzlerce insanın şehit olduğunu ifade etti.

Gazze'ye yönelik o hain saldırısında büyük acıların çekildiğini dile getiren Heniyye, "Furkan Savaşı'nda akan kanlar bir zafer kazandı, devamında işgalci siyonist rejimle girilen ve sonuncusu Kudüs Kılıcı Harekatı olan savaşlarda elde edilecek zaferlerin de temellerini attı." şeklinde konuştu.

Tüm şehitlerin temiz ruhları için rahmet dilediğini, çocuklarını ve ailelerini selamladığı ifade eden Heniyye, "İşgalci düşmanın haince tutumuna rağmen Kassam Tugayları çok hızlı bir şekilde toparlanıp düşmana ağır bir darbe vurmayı ve böylece zafer kazanmayı başardı." dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir