• DOLAR 32.383
  • EURO 35.031
  • ALTIN 2325.779
  • ...
 CHP’den Akla Ziyan Afiş AİLE YIKMA VAADİ
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER / Mehmet Erkan Yavuz

Toplumu ifsad etmenin, yıkmanın yolunun aileyi yıkmaktan geçtiğini bilen şer odakları bu uğurda milyon dolarlık fon sağlayarak Türkiye’de de feminist çeteler üzerinden kirli planlarına devam ediyor. Her defasında farklı bir yetkilisinin İslam düşmanlığı çıkışlarıyla gündeme gelen ana muhalefet partisi CHP de bu çetelerle iş birliği yaparak ailelerin parçalanmasına destek veriyor.

Ülkede duyarlı STK’lar, yuvaların dağılmasını önlemek adına çeşitli çalışmalar yürütüp maddi-manevi destek sağlayarak evliliğe teşvik ederken, CHP ise yuva yıkmak için vatandaşa vaatlerde bulunuyor.

Seçim vaatlerinin yer aldığı bir afişte CHP, boşanmaları tavan yaptıracak çağrıda bulundu. 'Boşanıp başvuran her kadına ev kurma desteği' ifadelerinin yer aldığı afişle, toplumun en önemli yapı taşı olan aileyi ifsad etmenin yolunu hedeflediğini gösterdi.

Konuyu gazetemize değerlendiren HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Aynur Sülün, “Toplumsal cinsiyet eşitliği safsatasıyla kadınla erkeği birbirine düşürmek, çatıştırmak amaçlanmaktadır. Bu maya tutmamış olacak ki şimdi CHP aileyi yıkmak için farklı projeler peşinde.” dedi.

“CHP AİLEYİ YIKMAK İÇİN FARKLI PROJELER PEŞİNDE”

Bireyin aileden koparıldığı zaman yalnızlaştırıp atomize olduğunu belirten HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Aynur Sülün, “Aile insanın psikolojik, biyolojik, fiziksel, ruhsal ihtiyaçlarının karşılandığı bir kurumdur. İnsanın bu gereksinimlerini aile dışında hiçbir kurum karşılayamaz. İnsanı aileden kopardığınızda onu yalnızlaştırmış ve atomize etmiş olursunuz. İnsan yapısı gereği sosyal bir varlık olduğu için ailesizlik onun yapısını bozar. Yalnız olan insan her türlü tehlikeye ve etkiye açık hale gelir. Özellikle kadınsa daha fazla savunmasız olur. Feminist zihinler duymak istemese de biz bunu eziklik hissetmeden dile getiriyoruz ki kadının kocası onun için bir koruma ve güven kalkanıdır. Koca, Yüce Allah tarafından kadının her türlü ihtiyacını karşılamak için atanmış bir memurdur. Kadın da erkek için vazgeçilmezdir. Kadın ve erkeğin ancak aile kurması ile iki yarım olan insan bir bütün haline gelir. Bu da dengeyi oluşturur. Yüce Allah kadına da erkeğe de her ikisinin ihtiyacı olan rolleri tayin etmiş, fıtratlarında bu rollere karşı meyil yaratmış. Toplumsal cinsiyet eşitliği safsatasıyla kadınla erkeği birbirine düşürmek, çatıştırmak amaçlanmaktadır. Bu maya tutmamış olacak ki şimdi CHP aileyi yıkmak için farklı projeler peşinde.” şeklinde konuştu.

“BOŞANMA KARŞILIĞINDA KADINLARA DESTEK VADDEDİLİYOR”

CHP’nin aileyi sarsan birçok projeye imza attığını şimdi de boşanmayı teşvik ettiğine vurgu yapan Sülün, “CHP, aileyi sarsan birçok projeye imza attı, şimdi de boşanma karşılığında kadınlara destek vereceğini vaat ediyor. Bu desteğin, bir aile içinde bulunmanın kadına vereceği desteğin yerini tutması imkansızdır. Üstelik kadınları yuvasından kopartıp korumasız bırakmak, sahipsiz bırakmakla ne yapılmak isteniyor? CHP içinde yaşanan tecavüz ve cinsel taciz olayları akla hiç de iyi şeyler getirmiyor. Üstelik yaşanan bu olayların kendileri tarafından kınanmaması onların kadın taraftarı olma söylemlerini yalanlıyor. CHP'nin kadın zihniyetini aslında yaşanan taciz ve tecavüzler gözler önüne serdi. Küresel güçler tarafından finanse edilen bu parti kadını korumak şöyle dursun, ancak kadın aleyhtarı işler yapabilir.  Bizler sonuna kadar aile taraftarı olarak sahada olacağız, bu tuzakları boşa çıkartacağız inşallah.” ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir