• DOLAR 32.376
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2325.58
  • ...
Yetimler Vakfından ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Her mevsim hayırseverler aracılığıyla yardımlarda bulunan Yetimler Vakfı, bir yandan sel olayının yaşandığı Erbil'e yardımlar ulaştırırken diğer yandan Diyarbakır'da gıda yardımında bulundu.

Yetimler Vakfı Diyarbakır temsilciliği, tespit ettikleri yetim ailelere bu ay kadın komisyonu ile gıda dağıtımını gerçekleştirdi.

Yaptıkları gıda dağıtımı ile ilgili konuşan Yetimler Vakfı Kadın Komisyon üyesi Aynur Ergin, " Yetimler Vakfı olarak hazırladığımız yüzlerce gıda kolilerini yetim ailelere kar kış demeden ulaştırmak için yola koyulduk. Ailelerimizi, siz hayırseverlerin göndermiş olduğu yardımlarla sevindirdik." İfadelerini kullandı.

Yetimler için koşuşturmaktan dolayı duydukları huzuru başka hiçbir yerde bulamayacaklarını dile getiren Ergin şunları kaydetti:

"Yetime hizmet etme yolunda çekilen zahmet ve meşakkatin verdiği rahatlık ve güven başka hiçbir yerde bulunamaz. Bizler de Yetimler Vakfı olarak 'Zahmetler ve fedakarlıklar cennet yolunun azığıdırlar.' diyerekten zor şartlarda İlahi rıza için çaba gösteren bacı ve kardeşlerimize teşekkür ederiz. Allah size dünya ve ahirette iyilik versin." (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir