• DOLAR 32.418
  • EURO 35.447
  • ALTIN 2326.681
  • ...
Gaziantep'te pitbull dehşeti! 4 yaşındaki çocuk ağır yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Olay, Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Beştepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir sitenin bahçesindeki basketbol sahasında oyun oynayan 4 yaşındaki Asiye Ateş, iki pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Saldırı esnasında köpekler, talihsiz çocuğu yüzünden ve göğüs kısmından ısırdı.

AĞIR YARALANAN ÇOCUK HASTANEYE KALDIRILDI

Olay sonrası çığlıkları ve sesleri duyan vatandaşların yardımı sonucu güçlükle kurtarılan çocuk, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Köpek saldırısı sonucu ağır yaralanan çocuk tedaviye alındı. Küçük kızın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

KÖPEKLER GÜÇLÜKLE YAKALANARAK BARINAĞA GÖTÜRÜLDÜ

Küçük kız çocuğuna saldırarak ağır yaralayan pitbull cinsi iki köpek ise ihbar üzerine olay yerine gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi ekipleri tarafından güçlükle yakalandı. Yakalanan saldırgan iki köpek, boyunlarına geçirilen uzun tasmalarla zor zapt edilerek araca konuldu. İki köpek, barınağa götürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

AİLE TEHDİT EDİLDİ İDDİASI

Öte yandan 4 yaşındaki çocuğun ilk ameliyatını başarı ile geçirdiği ve yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Ailenin ise şikayetini geri çekmesi için baskıya maruz kaldığı iddia edildi. Sosyal medyada binlerce kullanıcı #AsiyeAteşYalnızDeğildir etiketiyle minik kıza destek verdi.

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir