• DOLAR 32.561
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2421.182
  • ...
Şekilden  şekle girdiler!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doların ve altının yüksek düşüş yaşamasının ardından sokaklarda sevinç gösterileri düzenleyen beli bükülmüş halkın bu sevincine ortak olmayan asık suratlıları da gördük. Televizyon kanallarında yüzleri düşen, öfkelerini ağızlarıyla kusup “Dolar alın, satmayın” diye bağıranlara inat dolar ve altında düşüş devam ediyor.

Yaşanan bu olumlu gelişmeyi hazmedemeyen kimi gazeteci ve siyasetçinin dolardaki düşüş haberini verdiklerinde girdikleri şekil sosyal medyada alay konusu olmaya başladı. Dolar tellallarının naraları tiye alınarak paylaşımlarda bulunuldu.

Son yılların en büyük ekonomi buhranının içine düşmüş olan ülkenin iç karartıcı hale gelmesine sevinenlerin sevinçleri kısa sürdü. Daha kötü bir gidişat bekleyip olumsuz haberleri peşi sıra vermek için mesai sarf edenler şaşkınlıklarını gizlemeyi dahi bilmiyorlar. Yaptıkları haberlerde “Bu da nereden çıktı?” diye öfke kusmaya başladılar.

İşin uzmanı diye geçinen felaket tellallığı yapan ekonomistleri ağırlayıp ülkenin nasıl bir açlık ve sıkıntıyla karşılaşacağının senaryolarını kurarken gülüp geçenler doların çakıldığı gibi çakılıp kaldılar.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir