• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Çift başlı doğdu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

Brezilya'daki bir çiftliğin sahibi Busatto isimli adam, ahıra girdiğinde hamile ineğinin çift başlı bir buzağı doğurduğunu görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Hemen kapıyı kapatan ve veterinerleri arayan adam, buzağının veterinerler tarafından incelenmeye alındığı ve son durumunun bilinmediğini belirtti.

13 Aralık'ta dünyaya gelen çift başlı buzağın görüntüleri paylaşıldı. Buna göre Busatto ailesine ait inek, hamileydi. Daha önce iki buzağı dünyaya getiren ineğin, son olarak doğurduğu buzağıdaki farklılık çiftçi Busatto'da büyük bir şaşkınlığa neden oldu.

Buzağı incelenmeye alındı!

Bu tür hayvanların genetik bozukluk kaynaklı doğduğunu bilen veterinerler, buzağının vücudunun kusursuz şekilde güzel olmasının ardından genetik bozukluk olup olmadığı konusunda şüpheye düştü. Buzağı acil olarak incelemeye alındı.

Çift başlı buzağı hakkında konuşan çiftçi Busatto'nun oğlu Delci Busatto, "Buzağı annesinden beslenemiyor. Bu nedenle onu biberonla beslemek zorunda kaldık. Doğumun ardından birkaç veterinerle konuştuk ancak buzağının hayatta kalıp kalmayacağını onlar da bilmiyor" dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir