• DOLAR 32.51
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2423.506
  • ...
`Bu İslami Ses İslam Aleminde Yükselecek`-VİDEO
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformu, "Özgürlük ve Kurtuluş Önderi Hz. Muhammed (sav)" adıyla Batman Mevlid Alanı`nda geçen Pazar günü gerçekleştirdiği Kutlu Doğum programına yurt içi ve yurt dışında birçok misafir katıldı.


Programa katılan Ogaden Halk Kurtuluş Cephesi başkan yardımcısı Muhammed Abdullah Yasih, Ogaden Halk Kurtuluş Cephesi Siyasi ve Dış ilişkiler sorumlusu Abdurrahman Yasin ve Suriye Kürdistan`ı Âlimler Birliği üyesi Şeyh Abdussamet Ömer İlke Haber Ajansına konuştular.


Aynı etkinliği Ogaden`de yapacağız inşallah
Ogaden Halk Kurtuluş Cephesinden Başkan Yardımcısı Muhammed Abdullah Yasih, Afrika Kıtası`ndaki Ogaden bölgesinden buradaki kardeşlerini görmek ve Peygamberimizin Kutlu Doğumu`nu kutlamak için geldiğini söyledi. Yasih, "Biz de aynısın memleketimizde yapmak istiyoruz, hatta bütün İslam ülkelerinde yapılmasını temenni ediyoruz. Batman halkına, Türkiye ve Türkiye Kürdistan`ındaki kardeşlerimize selam söylüyorum. Bu, dini bir sestir ve inşallah bütün İslam âleminde yükselecektir" dedi.


Bu millet Peygambere (s.a.v) âşıktır
Ogaden Halk Kurtuluş Cephesi Siyasi ve Dış ilişkiler sorumlusu Abdurrahman Yasin de Kur`an-ı Kerim`de Hz. Muhammed`in (s.a.v) dini üstün geleceği ifade edildiğini hatırlatarak şunları söyledi, "Resulullah (s.a.v) nasıl ki, `Lailaheillallah Muhammed Resulullah` sancağı altında sıkıntı, zorluk ve sıcağa tahammül ettiyse, Peygamber âşıkları da bu sıcağa dayanmaya hazırdır. Bu yüzden elhamdülillah görüyoruz ki, milletimiz her geçen gün artıyor. Sıcaklık arttıkça, milletimizin heyecanı da artıyor. Çünkü bu millet Peygambere (s.a.v) âşıktır. Bunu görüyoruz."

Suriye Kürdistan`ı Alimler Birliği üyesi Şeyh Abdussamet Ömer ise "Peygamber Efendimizin mübarek mevlitlerini kardeşlerimizle beraber tebrik etmek için Türkiye Kürdistan`ına geldik" dedi. (İLKHA)
 
 
 

 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir