• DOLAR 32.55
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2434.413
  • ...
Bitlis Valisi`nden Norşin Belediyesi`ne ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Bitlis Valisi Veysel Yurdakul Güroymak Kaymakamı ile birlikte BDP`li Belediye Başkanı M. Emin Özkan`ı makamında ziyaret etti.

 

Belediye başkanı ziyarete gelen misafirlerini kapıda karşıladı. Makam odasında misafirlere ve basına çay ikram edildi.

 

Sorunlarımız maddi sıkıntılardan kaynaklanıyor

Vali Yurdakul, belediye başkanına yaptıkları projeler hakkında bilgi vererek, Güroymak ilçesinin sorunları dinledi. Sorunlarının maddi sıkıntılardan kaynaklandığını belirten belediye başkanı Korkmaz, su parasını biriktiren resmi kurumların ödemelerini en kısa zamanda yapmaları için validen ricada bulundu.

 

Alınanvergiler halkın hizmeti için kullanılıyor

Alınan vergilerin halkın hizmetinde kullanıldığını belirten Yurdakul şunları söyledi: "Gecikmiş bir ziyaret de olsa bizler hiçbir belediyeyi ayırt etmeden hizmet etmekteyiz. Borcunu geciktiren veya vermeyen hiçbir kuruma müsamaha göstermeyiz. Çünkü orada aldığınız su parası ve vergileri, Norşin ilçemizde ikamet eden halkın hizmeti için kullanıyorsunuz"dedi.

 

Asıl olan zihniyetin değişmesidir

Vali Yurdakul sözlerinin devamında, bölgede cereyan eden şiddetin bitmesi, akan kanların durması ve kan davalarının bitmesi için hep birlikte çalışılması gerektiğinin altını çizerek, "Asıl olan zihniyetin değişmesidir" ifadelerini kullandı.

 

Belediyeden ayrılan Yurdakul esnafı dolaşarak halkın sorunlarını dinledi. (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir