• DOLAR 32.373
  • EURO 35.073
  • ALTIN 2325.319
  • ...
Diyarbakır'da cumartesi günü bazı yollar trafiğe kapatılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, 18 Aralık istasyon meydanında düzenlenecek program kapsamında güvenlik tedbirlerinden dolayı vatandaşların, etkinliğin yapılacağı alana yakın yollarda giriş ve çıkışlarda mağdur olmaması adına etkinlik süresince trafiğe kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergâhların belirlendiği kaydedildi.

Açıklamada, 18 Aralık günü saat 08.00 ile etkinlik bitimine kadar kapatılacak olan yollar ve bu yollara ilişkin bilgiler hakkında şöyle denildi:

Akkoyunlu Caddesi, ofis kavşaktan kapatılacak. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi-Hintlibaba Caddesine takiben Ali Emiri Caddesini kullanılabilecektir.

Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Sezai Karakoç Kavşağından kapanacak.

Alternatif olarak Cemiloğlu Caddesi, Klavuz Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesi veya Şehitlik Kavşağı ve Ali Emiri Caddesi takiben Elâzığ Caddesini Kullanabilecektir.

Cemiloğlu Caddesi, Bağlar Polis Merkez Amirliği önünden kapanacak. Alternatif olarak Klavuz Caddesi ve Gürsel Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesini Kullanabilecektir.

İstasyon Caddesi ve Inaloğlu Caddesi kapanacak. Alternatif olarak Ali Emiri Caddesi, Elâzığ Caddesi veya Ekinciler Caddesi kullanabilecektir. 

Kışla Caddesi kesişimi kapanacak. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi ve Elâzığ Caddesi kullanabilecektir. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir