• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Yetimler Vakfı Filistin'de nakdi yardımda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yetimler Vakfı Gazze Temsilciliği, Filistin'de ihtiyaç sahibi yetim aileleri, her ay düzenli olarak ulaştırdığı ayni ve nakdi yardımlarla sevindirmeye devam ediyor.

Bu ay içindeki faaliyetlerinin ardından açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Gazze Temsilcisi Ahmet El-Wali, "Yetimler Vakfı Filistin'de bulunan yetim, öksüz ve kimsesiz çocuklara her ay düzenli bir şekilde nakdi yardımda bulduğu gibi bu ay da kardeşlerini unutmadı." dedi.

 

"Dünya'nın neresinde olursa olsun, var olduğumuz sürece biiznillah 'Yetimlerin Hamisi' olmaya devam edeceğiz." diyen El-Wali, "Yetim olan kardeşlerimizin sorun ve sıkıntılarını dinledik. Filistin'deki yetim aileler; vakfımıza ve hayırseverlere dualar ettiler, Yetimler Vakfı'nın kendilerini hiçbir zaman unutmadığını, her konuda destek sağladığını dile getirdiler. Yetim kardeşlerimiz sürekli vakfımız ve hayırseverler için dua ettiklerini, dualarında 'Allah'ım Yetimler Vakfına ve bu desteklerini bizden esirgemeyen hayırseverlere, yüzleri ak bir şekilde cennete varmayı nasip et.' diyorlar." ifadelerini kullandı.

"İnanıyorum ki cennette yan yana oturacağız." diyen El-Wali, "Peygamber Efendimiz'in (Sallallahu Aleyhi Vesellem) 'Ben ve yetimi kollayıp gözetleyen kimse cennette şöyle beraber bulunacağız. (Baş parmağını ve orta parmağını biraz aralayarak gösterdi.)" hadisiyle konuşmasını bitirdi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir