• DOLAR 32.594
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2422.59
  • ...
Hastane Yolu Tehlike Saçıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK - Cizre Devlet Hastanesi`nin ana giriş yolu 2 aydır çökmüş... Günde yüzlerce aracın giriş-çıkış yaptığı yolun tek şerit olarak kullanıldığı görüldü. Yaklaşık 2 aydır çöken yol ile kimsenin ilgilenmemesi dikkat çekiyor.


Mehmet Çiçek adlı vatandaş, "Çöken yol tehlike saçıyor. Allah göstermesin bir anda kaza olabilir. Yaklaşık 2 aydır bu yolun hali böyledir. Biz ne yapalım bizim halimiz böyle mi olacak. Yeter artık. Derdimizi kime anlatalım. İlçe Kaymakamlığa mı gidelim, Belediye Başkanlığı`na mı gidelim, Başbakan`a mı gidelim? Derdimizi kime anlatalım. Kime gidiyorsak o diyor o yapsın diğeri de diyor o yapsın. Bu işi kim yapacak. Bu iş nereye kadar sürecek. Bir kişi yaralı olduğu zaman nasıl gelecek. O hasta buraya gelene kadar zaten ölecek" dedi.


Ahmet Demir adlı vatandaş ise, "Yolun bir şeridi çökmüş. Ondan dolayı yol tek şerit olarak kullanılıyor. Burada bazen trafikte ana baba günü oluyor. Burada araçlar kaza yapıyor. Çoktandır bu yol çökmüş. Araçlar hepsi ters yönden gidiyor. Biz bu yolun yapılmasını istiyoruz. Belediyeye söylüyoruz, belediye diyor karayoluna bağlı, karayoluna söylüyoruz onlarda diyor belediyeye bağlıdır" diye konuştu.


Osman Çıkmaz adlı vatandaş da tepkini şöyle dile getirdi: "Burası hastane yoludur. Tüm Cizre halkı buraya geliyor. Burada çok kalabalık oluyor. Biz şehir içi minibüsçüler olarak bizde burada çok sıkıntı çekiyoruz. Trafik tıkanıyor, kuyruklar oluşuyor. Bu yolun bir evvel yapılmasını istiyoruz." (Abit Dündar -İLKHA)
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir