• DOLAR 32.462
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2478.575
  • ...
AK Partili ve CHP`li Vekiller Meclis`te Yumruklaştı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Saat 15.00`te toplanan Genel Kurul`da CHP Tunceli milletvekili Kamer Genç geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin`e yönelik sözlerini düzeltmek için söz hakkı istedi. Kendisine söz hakkı verilen Genç kürsüye çıktı ancak benzer sözlerini devam ettirdi.

Genç`in "Atatürk`le derdiniz nedir? Atatürk olmasaydı sizler bir kocanın 4 eşinden biri olurdunuz" sözleri üzerine AK Parti milletvekili Zeyid Aslan yerinden kalktı ve müdahale etmek için kürsüye gitti. Bu esnada Kamer Genç ile yaka paça oldular. Kamer Genç bir anda önündeki bardağa sarılınca Genel Kurul`daki herkes ayağa kalktı. AK Parti ve CHP`li vekiller kürsüye doğru koşmaya başladı, bu sırada karşılıklı yumruklaşmalar oldu. AK Parti Grup başkan vekili Ahmet Aydın ile CHP`li bir milletvekili birbirlerine yumruk attılar.

Olay bununla kalmadı, AK Parti`den bazı vekiller CHP`lilere yumruk attı, CHP`liler de onlara karşılık verdi. Meclis`te tansiyonun iyice yükselmesi üzerine oturuma ara verildi ancak karşılıklı tartışmalar bir süre daha devam etti. Verilen arada Meclis Başkan vekili, 4 partinin grup başkan vekillerini de yanına çağırdı ve gerginliğin azaltılması için müdahalede bulunmalarını istedi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir