• DOLAR 32.575
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2429.517
  • ...
Hamas: Yüzyılın Anlaşması planı başarısız oldu ve çöpe atıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami Direniş Hareketi Siyasi Büro üyesi Fethi Hammad, siyonist işgal rejimiyle normalleşme projelerinin Filistin halkının direncini kırma konusunda başarılı olamayacağını vurguladı.

Hammad, Yüzyılın Anlaşması planının başarısız olduğunu ve çöpe atıldığını hatırlatarak dünyanın Filistin meselesini iyi kavraması gerektiğini, Filistin'in bağımsızlığı dışında bu meseleye çözüm bulunmasının mümkün olmadığını dile getirdi.

Esirler meselesinin Hamas'ın öncelikli konuları arasında yer aldığını ifade eden Hammad, tutuklanan siyonist işgal rejimi askerlerinin Filistinli esirlerin özgürleştirilmesi için değerlendirileceğini, işgal rejimine de gelecek savaşlarda daha çok askerin tutuklanacağı mesajı verdi.

Hammad, el-Fetih Yönetimi'nin son dönemde siyasi muhaliflere ve direnişçilere yönelik saldırılarına da tepki göstererek Filistin emniyet teşkilatının mensuplarından silahlarını kendi halklarının evlatlarına değil işgal güçlerine çevirmelerini istedi.

Hammad, Hamas'ın gençlerin enerjilerini Filistin'in kurtuluşu yolunda değerlendirmeye büyük özen göstereceğini, gençlerin bütün alanlarda başarılı keşifleriyle, maharetleriyle öne çıktıklarını ifade etti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir