• DOLAR 32.349
  • EURO 35.139
  • ALTIN 2307.703
  • ...
Manisa`da Gıda Bankası hizmete girdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Gıda Bankası`nın açılışına Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, CBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu, Belediye Sosyal İşler Müdürü Halit Zeki Bozaba, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, MHP Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Kızılay Manisa Şubesi Başkanı Cengiz Yurdabekçi, Manisa Mesir`i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, Ahmetli ilçesinden "Haydi Kadınlar Manisa`ya" projesi çerçevesinde kente gelen bayanlar ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

 Gıda Bankası`nın açılışında Manisa Şehzadeler Mehteri de bir konser verdi.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın ardından söz alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, her fırsatta halkın içinde ve yanında olmaya çalışan, sosyal belediyecilik kavramını zenginleştiren bir yapı oluşturduklarını belirtti.

 Bizim marketimizde para geçmeyecek

Açılışı yapılan Gıda Bankası`nın binlerce vatandaşa hizmet vereceğini ifade eden Başkan Ergün, "Hizmet verirken kimse kimsenin hakkı yenmeyecek ve kimse rencide edilmeyecek. Nasıl marketten alışveriş yapılabiliyorsa, gıda bankasının gıda ve temizlik ihtiyaçlarından oluşan 50 çeşit ürünün bulunduğu marketinde de aynı alışveriş yapılabilecek. Tek bir farkla elbette, bizim marketimizde para geçmeyecek" şeklinde konuştu.

 Belediyeye teşekkür

Açılışın ardından alışveriş kartlarını Belediye Başkanı Cengiz Ergün`ün elinden alan vatandaşlar, Gıda Bankası nedeniyle Manisa Belediyesi`ne teşekkür etti. Yeni uygulamayla birlikte alışveriş kartlarıyla Gıda Bankası`ndan ihtiyaçları kadar alışveriş yapabileceklerini belirten vatandaşlar, "Bizim için çok güzel bir uygulama oldu. Artık ihtiyacımız olduğunda Gıda Bankası`ndan kendimiz karşılayacağız. Projenin hayata geçmesinde emeği geçen Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte ekibine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 Daha sonra kartlarını alan vatandaşlar, ihtiyaçlarını olan ürünlerden alarak alışverişlerini yaptı.

(Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir