• DOLAR 32.586
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2422.939
  • ...
Marmara`yı kutlu sevdanın heyecanı sardı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL - Peygamber Sevdalıları Platformu, 5 Mayıs Pazar günü İstanbul`da yapacağı Kutlu Doğum etkinliği için hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.
 
Yüzbinlerin beklendiği İstanbul`daki Kutlu Doğum etkinliği için çalışmalarını aralıksız yürüten Marmara Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörlüğü, etkinliği geçen yıl olduğu gibi yine Kazlıçeşme Meydanı`nda yapacak. Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl yapılan etkinliğe yüzbinlerce insan katılmıştı.
 
 Platform yetkilileri yaptıkları açıklamada, gönüllülerinin, ev ev, sokak sokak dolaşarak halkı etkinliğe davet ettiklerini kaydetti.
`Özgürlük ve Kurtuluş. Önderi Hz. Muhammed` sloganıyla reklam ve afiş çalışmalarında bulunan platform koordinatörlüğü ayrıca herkese ücretsiz Hz. peygamberin sevgisini anlatan ilahi-ezgi CD`ler dağıtarak İstanbul halkını Kazlıçeşme`ye davet ediyor.
 
 Etkinlik bu pazar günü saat 14.00 itibarıyla başlayacak. Yabancı bir çok kişinin davetli olduğu etkinliği ulusal ve uluslar arası basın ve medya takip edecek. Rehber TV etkinliği canlı yayımlayacak.

(M. Erkan Yavuz - İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir