• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bill Gates Düşünüyormuş!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, koronavirüs salgınının kritik aşamasının 2022'de sona ereceği konusunda umutlu olduğunu belirtti.

Tüm dünyada etkisini sürdüren koronavirüsün yeni çıkan Omicron varyantı, endişe vermeye devam ettiği bir süreçte Bill Gates 2022 yılı için umutlu olduğunu söylemesi tuhaf karşılandı.

Koronavirüs salgınıyla mücadele devam ederken, konuyla ilgili Microsoft'un kurusucu Bill Gates'ten de bir yorum geldi.

Kendisi De Biliyor!

GatesNotes isimli blogunda yayınladığı yıllık analiz yazısında Bill Gates, "Bir başka tahminde bulunmak aptalca olabilir ama salgının akut safhasının 2022'de sona ereceğini düşünüyorum." dedi.

Ünlü milyarder, Delta varyantı nedeniyle pandeminin sonunun umduğu kadar yakın bir zamanda gelmediğini ve insanları tam olarak aşılatmak için mücadele ettiğini söyledi.

Omicron Varyantı Endişe Verici!

Avrupa ülkelerinde hızlıca yayılan Omicron nedeniyle ilk can kaybı yaşanmasından sonra "Omicron varyantının endişe verici olduğuna şüphe yok." diyen Gates, yeni varyantların teşhis edilmesinin hızı ile aşılar ve antiviral ilaçlarındaki gelişmeler nedeniyle, koronavirüsün 2022 yılında endemiye dönüşebileceği konusunda umutlu olduğunu dile getirdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir