• DOLAR 32.379
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2325.667
  • ...
Siyer-i Nebi sınavında dereceye girenler ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Gercüş Eğitim Bir Sen tarafından düzenlenen "Efendimiz Hz. Muhammed (sav)" konulu bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler, düzenlenen bir tören ile ödüllerini aldılar.

Yoğun bir katılımın gözlendiği programda Gercüş İmam Hatip Ortaokulu ve Gercüş Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinden oluşan ilahi grupları, çeşitli parçalar seslendirdiler.


Efendimize (sav) yazılan şiir ve mektupların da okunduğu program, salondakilere duygulu anlar yaşattı.


Gercüş Kaymakamı Adem Ergül`ün eşi Hatice Ergül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülhakim Altun, Emniyet Amiri Yavuz Turhan, İlçe Müftüsü M. Zeki Kesen ve daha pek çok misafirin katıldığı program hakkında Eğitim Bir Sen Gercüş İlçe Başkanı Atilla Yaramış şunları söyledi: "Alemlere rahmet olarak gönderilen Efendimizi (sav) konu edindiğimiz bu yarışmamıza lise ve ortaokul kategorilerinden toplam bin öğrencimiz katıldı. Yani ilçemizde bu yarışma vesilesi ile bin öğrencimiz, Efendimizin mübarek hayatlarını okudu. İşte biz gayemize burada ulaşmış olduk. Ödül mahiyetinde vereceğimiz bu küçük hediyeler, işin bahanesi oldu. Esas amacımız, Resulullah`ın hayatını en az bin öğrenciye okutmaktı, onu da hamd olsun ki başardık."


Yarışmada kendi kategorilerinde birinci olanlara Tablet Bilgisayar, 2. Olanlara Fotoğraf Makinesi, 3. Olanlara M4 Çalar, 4. Olanlara M3 Çalar hediye edildi. (Sezer İlbasan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir