• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Midyat Müftülüğü`nden örnek davranış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Midyat ilçe Müftülüğü, organize ettiği Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında, Midyat`taki Sivil Toplum Kuruluşları ve İslami cemaatlerle Mehmet Nezih Erdem Koleji Toplantı Salonu`nda bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.
 
İlke Haber Ajansı (İLKHA) muhabirine toplantıyla ilgili bilgi veren Midyat İlçe Müftüsü Muhammed Çiçek, "Toplantıya Midyat ilçesinde hizmet veren bütün İslami Cemaatler ve Sivil toplum kuruluşları katıldı. Toplantı çok sevimli, samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti. İnşallah, her ay mutlak olarak düzenlenmesi ve farklı bir dernekte toplanılması konusunda görüş birliğine vardık" dedi.
 
Önemli açıklamalarda bulunan Müftü Muhammed Çiçek, "İslami çalışmalarda dini eğitim ve cami dışı İslami hizmetlerde dağınıklığı önlemek, Müslümanların yerel çapta da olsa birlik ve beraberliğini sağlamak hedefimizdir. Bundan sonra daha koordineli çalışmak, güçleri birleştirmeye ve hep beraber hareket etmeye karar verildi" ifadelerini kullandı.
 
Toplantıya katılan şu dernekler katıldı; Umutla Yaşam-Der , Azim-Der, Eğitim-Der, Seyitler-Der, Din Bir-Sen, Eğitim Bir-Sen, Diyanet Vakıf-Sen, Diyanet-Sen, Dives, Bağımsız Diyanet-Sen, Mikat-Der, Meva-Der, Günışığı-Der, İlim-Der.
(M. Said Başaran - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir