• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Yeşilli Umut Kervanı yetimlere kışlık giyim yardımı gerçekleştirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Hayırseverler ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü olma vazifesini sürdüren Yeşilli Umut Kervanı, yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Yeşilli'de birçok yerde olduğu gibi ekonomik sıkıntılardan dolayı yardıma muhtaç insanların daha fazla zorlandığına dikkati çeken Yeşilli Umut Kervanı temsilcisi Metin Tekin, hayırseverlerin her zamankinden daha fazla yardımda bulunmalarının gerektiğini söyledi.

Tekin, "Umut Kervanı Yeşilli temsilciliği olarak, yaklaşık bir hafta önce yaptığımız gıda dağıtımından sonra bugün de onlarca aileye giyim yardımında bulunduk. Malum olduğu üzere ekonomik sıkıntı en çok yardıma muhtaç ve yetim ailelerimizi zorluyor. Bununla birlikte Yeşilli ilçesinde bir istihdam sorunu da söz konusu. Sürekli olarak dışarıya göç veren bir ilçe konumundayız çünkü istihdam yok denecek bir seviyede. Fiyat artışlarından ve işsizlikten dolayı alım gücü de bayağı düştüğü için yetim ve yardıma muhtaç ailelerin zorluk seviyesi artıyor. Bunun için elimizden geldiği kadarıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya çalışıyor ve sık sık yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz." dedi.

Hayırseverlere de seslenen Tekin, "Listelerimizde 70-80 civarı kayıtlı ihtiyaç sahibi ve yetim ailelerimiz mevcut. Bu ailelerden kiminin 3, kiminin 5, kiminin daha fazla çocukları var; ortalama olarak 300 çocuktan bahsedebiliriz. Bu aile ve çocukların hepsine kışlık giyimlerini ulaştırdık. Bundan sonra da ailelerimizi yalnız bırakmayacağız inşallah. Kimi zaman nakdi kimi zaman gıda paketi olarak, kimi zamansa kırmızı et olarak yardımlarımızı yapmaya çalışıyoruz. Hayırseverlere katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Hayırseverler katkılarını devam ettirsin ki bizler de ailelere ulaşmaya, onlarla sizler arasında köprü olmaya devam edelim." ifadelerini kullandı. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir