• DOLAR 32.603
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2493.706
  • ...
Bahçeli Grup Toplantısında Erdoğan`a Yüklendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup konuşmasında yine çok sert ifadelerle hükümete yüklendi. Başbakan Erdoğan`ın kendisi için söylediği "kayışı kopardı" sözlerine de değinen Bahçeli Erdoğan için "kaportası delinmiş, şanzımanı dağılmış vidaları gevşemiş, aküsü bitmiş" dedi.

BAHÇELİ`NİN MOTORU SU KAYNATTI

``Allah korusun bu hararetle, bu gerilimle kayışın kopması, contaların yanması, motorun su kaynatması durumunda ciddi şekilde üzülürüz. Siyasette ortaya zaten hiçbir başarı koyamadı, daha fazla gerilmeden, daha fazla hararet yapmadan emekliye ayrılmasını kendisine samimiyetle tavsiye ediyoruz. Biz Sayın Bahçeli`yi gerçekten edepten, adaptan yoksun üslubundan dolayı biz bugün kadar ciddiye almadık. Bundan sonra da ciddiye almak niyetinde değiliz. Türk milliyetçiliği yaptığını iddia edip, milletin edebini, adabını taşıyamayan bir Genel Başkanı biz MHP tabanına havale ediyoruz.`` geçirdiği iddiaları için de Bahçeli "Onlarla gurur duyuyorum" dedi.

Bahçeli, Erdoğan`ın MHP`nin İşçi Partisi ile işbirliği yaptığı sözlerine de cevap verdi. Bahçeli sadece Türk milletinin desteğini aldıklarının altını çizdi.

Konuşmasından satırbaşları...

Başbakan Erdoğan tam da söylediğimiz gibi hareket etmiş bizi yanıltmamıştır. Başbakan Erdoğan için ne dediysek nasıl bir teşhis koymuşsak hepsi gerçekleşmiştir.

Şahsımızın kayış kopardığını ifade eden Erdoğan`ın uzun zaman öncesinden kaportası delinmiş, şanzımanı dağılmış vidaları gevşemiş, aküsü bitmiş dümeni parçalanmıştır.

Kendisi adına ne utanç vericidir ki yalanın garajına bedelsiz bırakmış ve geriye BOP’çuluğu ile bir başına kalmıştır. Başbakan’ın hayatının en karanlık dönemine girmesine ne partisini ampulü ne de Kandil engel olmamıştır.

İmralı canisinin yardımı kendine yetmemiştir. Böyle bir zat MHP`ya ağzı dolusu hareket etmiştir. Birisi hakkımızda ileri geri konuşarak düştüğü acziyeti kapatmaya uğraşmaktadır. Biz elbette Başbakan`ın anladığı dilden konuşacağız.

MHP`yi biçmek etkisizleştirmek için tam mesai halinde varlık gösteren Başbakan`ın dilinin ayarını bozduğu ortadadır.

MHP İŞÇİ PARTİSİ İŞBİRLİĞİ İDDİALARI

Bu itibarla Başbakan Erdoğan güneşi balçıkla sıvama çabasından vazgeçmelidir.

MHP`yi onun ve bununla ilişkilendirmek başka partilerin yedeği olarak göstermek Başbakan`ın boyunu aşacaktır. Biz yardımı Allah`tan bekleyen, desteği halkımızdan bekleyen bir partiyiz.

Aziz şehitlerimiz bizim ilham kaynaklarımızdır. Başbakan Erdoğan`ın ırkçılar, kafatasçılar, kovboylar, morg bekçileri, kandan geçinenler sözleri ile küfürler yağdırdığı MHP`nin muhterem mensupları Türk milletinin güvencesidir.

Bu kötü sözler eminim ki sahibinden başka kimseye de yakışmayacaktır. PKK ile aynı kaşıktan yiyen, beslenen ve tabii olan 40 bin kişinin katiline el pençe divan duran birinin partimizin adını ağzına almaya hakkı yoktur.

Sayın Başbakan bizim yönümüc yüce Rabbimize yöneliktir, senin ibren nereyi göstermektedir? İmralı canisini peygamber görenlerle görüşürken nasıl hidayetten maneviyattan bahsetmeye cüret edersin.

AKİLLERE TEPKİ GÖSTERENLERLE GURUR DUYUYORUM

63 aklı karışığa tepki gösteren herkesle gurur duyuyorum, bacağını sallayan gaziden şehit ailesinden övünç duyuyorum. 63 çöpten çelebi PKK eyyamcılığından vazgeçmelidir

İMRALI`YA GİT BAKLAVA YE

Başbakan şehidimizden gazimizden onay almadan PKK`lılarla helalleşmeye girmesi kimin kandan istifade ettiğini göstermektedir. Sayın Başbakan bayram günlerinde İmralı canisi ile birlikte baklava yiyebilirsin.

Boşuna yorulma ve oyalanma senin ve senin gibilerinin yeri Kandil ve İmralıdır. Bizim yerimiz büyük Türk Milleti`nin yanıdır

Bildiğiniz gibi terörist Karayılan 25 Nisan`da 6 maddelik çözüm planı açıklamıştır. Ne ilginç tesadüftür ki Kandil`de de PKK talepleri birbirini tamamlamıştır. Geri çekilmeyi açıklamışlardır.

ÇÖZÜM SÜRECİ

Çekilmeden sonra birinci aşama sona erecek denmiştir. İkinci aşamada devlete ve AKP hükümetine görevler yüklenmiştir. Normalleşme ile birlikte üçüncü aşama PKK`lıların özgürleşmesidir.

Tüm bunlardan ortaya çıkan sonuç şudur PKK elindeki silahı Türkiye`ye çevirmiştir. İstedikleri gerçekleşmezse yapacaklarıyla tehdit etmişlerdir.

Bölücü terör örgütünün gözdağı vermesini çözüm olarak mı değerlendiriyorsun? Sen bu geri çekilme mizansenini milletin yutacağını mı sanıyorsun.

Çok sayıda basın mensubu da Kandil`de PKK`nın yemeğini yemiştir. Teröristlerle görüşmek moda haline gelmişken, yıllarca PKK`nın yolunu bir türlü hükümet bulamamıştır.

Meydan okurcasına görüşlerin dikte edilmesi AKP PKK ve İmralı canisi pazarlıklarını ortaya çıkarmıştır. PKK`lı Karayılan yeni Türkiye ve Ortadoğu`dan bahsederken AKP sessiz kalmıştır. Ayrıca terör örgütü bünyesinde Kürt bulunduran devletler yanında Ortadoğunu şekillendirme yetkisini kendilerinde gördüklerini ortaya koymuştur.

Cani Karayılan verilen mücadelede savaşı kazandıklarını söylemiş kendisini Kürt olarak tanımlayan herkese kimliğiniz örgüt mücadelesinde kazanılmış mesajı verildiğini ortaya koymuştur. PKK`ya büyükşehirlerden katılımın artığı yazılmıştır. Şayet bu doğruda AKP`nin PKK`ya katılımda ortam hazırladığı ortaya çıkarmıştır.

Buradan ikazla berlitmek isterim ki. Kanlı terör örgütü ve İmralı`daki hain Kürt kökenli kardeşlerimin temsilcisi değildir. Kürt kökenli kardeşlerim Türk milletinin,in mensubudur.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir