• DOLAR 32.61
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2498.654
  • ...
HÜDA PAR kuruluşunun 9’uncu yıl dönümünü kutluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

19 Aralık 2012’de “Dürüst Siyaset, Gerçek Adalet” şiarıyla yola çıkan HÜDA PAR, 19 Aralık Pazar günü “Memleketin HÜDA PAR’a İhtiyacı Var” sloganıyla kuruluşunun 9’uncu yıl dönümünü Ankara’da kutlayacak.

 

HÜDA PAR Genel Merkezi tarafından Ankara’da The Green Park Otelinde düzenlenecek programa Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu’nun yanı sıra parti kurucuları ve yöneticileri, STK temsilcileri, akademisyenler, basın mensupları ve çok sayıda davetli katılacak.

Düzenlenecek program ile ilgili bilgi veren HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Şehzade Demir, “HÜDA PAR’ın güneşinin önümüzdeki süreçte parladığını hep beraber müşahede edeceğiz” dedi.

“HÜDA PAR ağır bedeller ödeyerek üzerine düşeni yaptı”

HÜDA PAR Sözcüsü Şehzade Demir

Demir, “Partimizin kuruluşunun üzerinden tam 9 yıl geçti. Bu 9 yıl hem HÜDA PAR hem de Türkiye için malum zorlu ve sıkıntılı bir dönem oldu. Herkes kendisine göre çok ağır sorumluklar yüklendi. HÜDA PAR da kurulduğu günden beri üzerine düşen bütün sorumlulukları hakkıyla yerine getirdi. Siyasetin tıkandığı, Türkiye’nin önünün birçok kez kapatılmaya çalışıldığı süreçlerde HÜDA PAR ağır bedeller ödeyerek üzerine düşeni yaptı ve Türkiye siyasetine ve topluma çok değerli katkılarda bulundu.” dedi.  

“Genel Başkan Sayın Yapıcıoğlu Türkiye’nin siyasetine dair önemli mesajlar verecek”

Kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir program gerçekleştireceklerini belirten Demir, “19 Aralık Pazar günü Ankara The Green Park Otelinde gerçekleştireceğimiz kutlama programının bütün hazırlıkları tamamlandı. Program partinin kurucuları, merkez yönetimi, Türkiye’den önemli akademisyenler, STK yöneticileri, araştırma şirketleri ve gazetecilerin katılımıyla yapılacak. Bu program birçok televizyon kanalından canlı olarak yayınlanacak ve Genel Başkan Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu Türkiye’nin siyasetine dair önemli mesajlar verecektir.” ifadelerini kullandı.  

“Hep beraber HÜDA PAR’ı takip edelim”

Açıklamasının devamında Demir, şunları aktardı:

“Şunun altını ısrarla çizmekte fayda görüyoruz. Türkiye önümüzdeki süreçte çok önemli sorunlarla boğuşacaktır. Türkiye siyaseti her geçen gün biraz daha ısınıyor ve çözülmeyi bekleyen birçok sorun şu an Türkiye’nin önünde bekliyor. Türkiye’nin gireceği bu yeni ve ağır süreçte HÜDA PAR üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazırdır. Bütün kadrolarını tamamlamıştır. Siyasi ilkeleri ve vizyonuyla çözüme dair söyleyecek sözleri her zaman olmuştur. Yeni döneme de hazırdır. Önümüzdeki süreçte HÜDA PAR’ın çok önemli sorumluluklar üstleneceğini ve siyasetin tıkanan hususlarında çok önemli sorumluluklar alacağını düşünüyoruz. Hep beraber HÜDA PAR’ı takip edelim.”

“HÜDA PAR’ın bugüne kadar ortaya koyduğu çözüm anlayışı neredeyse bütün sahalarda isabet etti”

Son olarak Demir, “Malum şu anda Türkiye’nin yaşadığı sorunlar memleketin HÜDA PAR’a olan ihtiyacını bir kez daha ortaya koydu. Özellikle ekonomiye dair faiz ve döviz lobileri arasında tıkanan iktisadi sorunların çözümüne dair HÜDA PAR’ın bugüne kadar söylediği şeyler tam isabet etmiş ve sonrasında diğer partiler tarafından ifade edilmeye başlanmıştır. Hem iktisadi sorunlar hem siyasi hem diğer sosyal sorunlar noktasında HÜDA PAR’ın bugüne kadar ortaya koyduğu çözüm anlayışı neredeyse bütün sahalarda isabet etti ve çözümün adresi oldu. HÜDA PAR’ın önümüzdeki süreçte güneşinin paraladığını hep beraber müşahede edeceğiz.” şeklinde konuştu. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir