• DOLAR 32.522
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2423.518
  • ...
Amasya’da Korkutan Kaza Meydana Geldi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Amasya'da yolcu otobüsü kaza yaptı! Ölü ve yaralıların olduğu haberi verildi.

Kaza yapan yolcu otobüsünde hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükselirken 2'si ağır, 24 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından kentteki hastanelerde tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle Amasya-Çorum kara yolu bir süre trafiğe kapandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'den Tokat yönüne giden Topçam Turizm'e ait Hakkı Tayfur yönetimindeki 60 BD 831 plakalı yolcu otobüsü, Amasya Çorum karayolu Gökhöyük kavşağı mevkisinde devrildi. Kazada Ebru Özbilen Demirtaş (30) olay yerinde, İkram Akçay (69) ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 24 yaralı ambulanslarla taşındıkları Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Amasya Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt da kaza yerine gelerek bilgi aldı.

Amasya Valisi Hastaları Hastande Ziyaret Etti!

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Amasya Çorum karayolunda gerçekleşen otobüs kazasında yaralanan vatandaşları Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti. Yaralı vatandaşlara acil şifalar dileyen Vali Masatlı, kazada hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı diledi.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir