• DOLAR 32.367
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2325.233
  • ...
Tarsus Servisçiler Odası başkanlık seçimi yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Geçtiğimiz aylarda Kayyuma devredilen Tarsus Servisçiler Odasının olağanüstü genel kurul toplantısında başkanlığa Mehmet Tıraş getirildi.
 
Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası salonunda gerçekleştirilen toplantıya yoğun bir katılım oldu. Kongre divan heyeti başkanlığını Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği başkanı Talat Dinçer yaptı.
 
Daha önce Bakkallar Odası başkanı Erdoğan Yalçın ve Tenekeciler Odası başkanı Mustafa Güçyetmez`in başkanlığında kayyum heyetine devredilen servisçiler odasının seçimlere hazırlanmasından sonra, kongre Cumartesi günü yapıldı.
 
Dört ayrı liste girilen seçimlere 236 üye katıldı. Mehmet Tıraş, Ersin Erol, Tuncay Karataylı, Şevki Demirbaş`ın listelerinin oylanmasından sonra tasnife geçildi. 112 oy alan Mehmet Tıraş ve ekibi yeni yönetime seçilirken diğer adaylar Şevki Demirbaş 49, Ersin Erol 38 ve Tuncay Karataylı 37 oy aldı.
 
Mehmet Tıraş başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Oğuz Özkan, Haydar Erkek, Sedat Polat, Fırat Ergin, Musa Erol ve Mustafa Eren.
 
Seçimin tamamlanmasından sonra tebrikleri kabul eden Mehmet Tıraş, tüm üyelere teşekkür ederek "Bundan sonra her arkadaşımıza aynı mesafede yaklaşıp sorunlarının çözümü için gayret edeceğiz. Bize oy versin veya vermesin, tüm servisçi şoför arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, işlerinde başarılar diliyorum. Allah hepsinden razı olsun." diye konuştu.
(A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir