• DOLAR 32.367
  • EURO 35.184
  • ALTIN 2323.966
  • ...
Kılıçdaroğlu "cinsi sapkınlara" destek sözü verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Son yıllarda tüm dünya Müslümanları küresel çapta ahlaki bir saldırı altında.

Başta çocuklar ve gençler, çürümüş Batı kültürünün, insan haysiyet ve şerefini ayaklar altına alan yönlendirmelerine maruz kalıyor.

En şerefli varlık olan insanın, her türlü ahlaki değer yargısından soyutlanmış, sefil bir varlığa dönüştürülmesi hedefleniyor.

Başta medya marifetiyle olmak üzere çeşitli araçlarla her türden sapkınlık, "farklı cinsel kimliklere saygı" kılıfıyla özendiriliyor.

İnsanlığın hilkat ve fıtratına aykırı olan, Allah'ın lanetlediği sapkın eşcinselliğe CHP ve HDP'li bazı milletvekilleri, belediyeler ile gruplar da "demokrasi ve özgürlük" adı altında destek vermeye devam ediyor.

Son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "iktidarının ilk 6 ayında, yurttaş özgürlüklerine yönelik sağlayacakları 6 düzenlemeyi" açıkladı.

CHP lideri Kılıçdaoğlu, yapacakları düzenlemelerle "cinsi sapkınlara" destek sözü verdi.

Kılıçdaroğlu "Yasalar ve diğer tüm düzenlemeler, herhangi bir vatandaşı; kimlik, etnik köken, din, engellilik, cinsel yönelim veya yaş özellikleri nedeniyle dezavantajlı duruma düşürmeyecek şekilde hayata geçirilecek. Şimdi troller bunun üzerinden yürümeye çalışacaklar. Varsın yürüsünler, aynen öyle yapacağız. Adil bir devlet, evlatlarını ayırmaz. Başaracağız sevgili halkım, bu zincirleri kıracağız." dedi. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir